Prințesa Charlotte a împlinit 6 ani și "a topit" Internetul cu poza făcută de mama ei. Micuța seamănă cu Prinţul William

Ultima actualizare:

    Ducii de Cambridge distribuie fotografii de familie cu ocazia evenimentelor importante Sursă foto: Gettyimages
Ducii de Cambridge distribuie fotografii de familie cu ocazia evenimentelor importante Sursă foto: Gettyimages

Prinţesa Charlotte Elizabeth Diana, fiica ducilor de Cambridge şi nepoata reginei Elisabeta a II-a, a împlinit 6 ani pe 2 mai. Adorabilă, poznașă, mica prințesă este una dintre figurile preferate ale britanicilor.

Prințesa Charlotte de Cambridge este cel de-al doilea copil al prințului William și al ducesei de Cambridge, Kate Middleton. Ea a venit pe lume la spitalul St Mary din Londra și a captat destul de repede atenția tuturor prin personalitatea puternică și caracterul dezinvolt pe care îl afișează.

Prinţul William şi Catherine, ducesa de Cambridge, au publicat sâmbătă o nouă fotografie a fiicei lor, prinţesa Charlotte, pentru a marca a şasea aniversare a ei. Charlotte apare într-o rochie albastră cu flori şi nasturi. Ea priveşte direct către fotograf, care este mama sa, la Palatul Kensington. 


    Prințesa Charlotte a împlinit 6 ani foto: Instagram
Prințesa Charlotte a împlinit 6 ani foto: Instagram

Potrivit Palatului Kensington, fotografia a fost făcută weekendul acesta în Norfolk, Anglia, înaintea de ziua de naştere a prinţesei Charlotte, pe 2 mai. Charlotte este a patra în linia succesorală la tronul britanic, după fratele ei George, care va împlini 8 ani în iulie. 

Ducii de Cambridge nu vor mai publica nimic pe reţelele de socializare de-a lungul weekendului, în semn de solidaritate cu un boicot online al cluburilor profesionale de fotbal din Anglia, care vizează îndemnarea giganţilor tehnologici de a aborda problema abuzurilor rasiste şi sexiste pe platformele lor. William a scris într-un mesaj publicat pe Twitter că se va alătura boicotului având în vedere funcţia sa de preşedinte al Football Association. Însă cei doi au lansat o nouă fotografie a prinţesei Charlotte, aşa cum fac în mod tradiţional la zilele de naştere ale copiilor lor. 

William și Kate, 10 ani de căsnicie

Miercuri, William şi Catherine au publicat două noi fotografii care au marcat 10 ani de la căsătoria lor. Fotografiile au fost făcute la Palatul Kensington, în Londra, săptămâna aceasta, de Chris Floys, care le-a distribuit pe Instagram. Floyd a spus că a vizitat recent Cambridge, în estul Angliei, pentru prima dată şi de aceea, printr-o "uimitoare coincidenţă", în aceeaşi zi a fost rugat să fotografieze cuplul pentru a comemora aniversarea lor.  Cu această ocazie, cuplul a distribuit şi un videoclip pe Twitter, precizând că sunt "extrem de recunoscători" pentru sprijinul pe care l-au primit în ultimul deceniu. 

Citește și:

Prințul Louis a împlinit 3 ani! Fotografia adorabilă făcută chiar de Kate Middleton

"Pacificatoarea" Kate Middleton i-a făcut pe Harry și William să vorbească din nou, aducând speranță în familia regală: "Va fi regina perfectă!"

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net