Prințul William și Kate Middleton, călătorie exotică în doi, fără copii! În grija cui rămân cei mici

Prințul William și soția lui, Kate Middleton, vor fi departe de copiii lor timp de o săptămână, Ducii de Cambridge având în program o îndatorire regală care necesită o călătorie departe de casă. Iată în grija cui vor sta cei mici în această perioadă!

Ducii de Cambridge vor sta o săptămână departe de cei trei copii ai lor Foto: Arhivă
Ducii de Cambridge vor sta o săptămână departe de cei trei copii ai lor Foto: Arhivă

Ducele și Ducesa de Cambridge urmează să participe la turneul regal din acest weekend, are marchează Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a, lăsându-i acasă pe cei trei copii ai lor.

Prințul William și Kate, călătorie exotică în doi, fără cei trei copii

Prințul William, în vârstă de 39 de ani, și Kate, în vârstă de 40 de ani, vor călători în Belize, Jamaica și Bahamas între 19 și 26 martie pentru a celebra Jubileul Reginei de anul acesta, care marchează 70 de ani de domnie a Suveranei.

Ducii de Cambridge au decis să îi lase acasă pe cei trei copii ai lor: Prințul George, în vârstă de opt ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, și Prințul Louis, în vârstă de trei ani, datorită programului lor de la școală și grădiniță. Aceștia vor rămâne la Palatul Kensington, în grija dădacei lor, Maria Teresa Turrion Borrallo.

Deși Prințul George a avut parte de prima lui călătorie la vârsta de doar 8 luni, atunci când William și Kate au vizitat Noua Zeelandă, în 2014, se pare că admiratorii casei regale britanice mai au de așteptat înainte de a-l vedea pe Prințul Louis, mezinul familiei, în primul său turneu din străinătate. Doi ani mai târziu, și Prințesa Charlotte a făcut prima ei vizită în străinătate, la vârsta de 16 luni, în Canada.

Ce urmează să viziteze Ducii de Cambridge în cadrul turului lor regal

Luna trecută, Palatul Kensington a confirmat că Prințul William și Kate așteaptă cu nerăbdare primul lor turneu regal comun de la începutul pandemiei. Ducii vor vizita situri istorice mayașe și vor celebra cultura comunității Garifuna din Belize, explorând și biodiversitatea țării din America Centrală.

În Bahamas, cuplul va vizita o serie de insule, iar în Jamaica, Ducii se vor întâlni cu Forțele de Apărare și vor celebra artiști precum Bob Marley, care a devenit o emblemă a țării, informează Hello Magazine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net