Prințul William, dezgustat de serialul cu pedofilul Jimmy Saville. Ce legătură are cu Prințesa Diana

Casa Regala este din nou în centrul unui scandal, după ce Prințul William s-a declarat absolut revoltat de faptul că în serialul despre pedofilul care a îngrozit întreaga Anglie ca apărea și mama sa, regretata prințesă Diana. 

image

Producția de televiziune, în care va apărea și personajul Prințesei Diana, îl va avea în rolul principal pe actorul Steve Coogan ce-l va interpreta pe cumplitul pedofilul Jimmy Saville. Serialul a stârnit multe controverse de când a fost anunțat, iar criticii au catalogat show-ul drept o manevră ipocrită de a face audiență. 

Actele monstruoase ale prolificului infractor sexual Jimmy Savile au ieșit la iveală abia după moartea sa în 2011. În timpul vieții nimeni nu bănuia secretul cumplit pe care Savile îl ascundea și era văzut ca o persoană respectabilă, astfel că era cunoscut de mai mulți membri ai familiei regale, inclusiv prințul Charles, prințul Philip și prințesa Diana.

S-a raportat că serialul o va prezenta pe Diana, care a murit în 1997, întâlnindu-se cu Savile.

Potrivit publicațiilor britanice, criticii de film au sperat ca scena va fi tăiată din The Reckoning, iar o sursă din mass-media a spus că Prințul William este de-a dreptul dezgustat de inițiativa producătorilor.

Prințul William ar fi preferat să nu-și vadă deloc mama alături de acest monstru josnic. Este teribil de nemulțumit că BBC a aprobat o astfel de producție, care s-a dovedit atât de controversată.”, au declarat sursele, potrivit notează Metro.co

BBC a explicat cum va fi reprezentată prințesa Diana în serial

Sursa a mai adăugat că, în timp ce Diana a fost unul dintre oamenii importanți cu care Savile s-a anturat, au existat mulți alții a căror influență a jucat un rol semnificativ mai mare atât în ceea ce privește accesul său la persoane minore, cât și a faptului că a putut să-și ascundă atât de bine faptele. 

Un purtător de cuvânt al BBC a explicat că Prințul Charles și Prințesa Diana nu au roluri ce presupun replici, ci personajele lor sunt doar văzute pentru câteva momente în cadrul unei scene ce prezintă participarea lor la deschiderea oficială a unei unități medicale de la Spitalul Mandeville, unde s-a dovedit mai târziu că Savile a comis un abuz oribil.

Se înțelege că rolurile Prințului Charles și ale Prințesei Diana din dramă nu vor fi creditate și vor fi interpretate de artiști secundari care nu vorbesc.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
Bancnotele care valorează 1800 de lire
1 tulburari de somn jpg jpeg
David Popovici (AFP) 000 32CZ9Y6 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg