Cui îi răspunde regina Elisabeta tot timpul la telefon. Sunt doar două persoane! Nu este vorba despre William sau Charles

În calitate de șef al celei mai importante monarhii din lume, te-ai aștepta ca regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii să fie oricând disponibilă la telefon. Ei bine, nu! Chiar și regina are momentele ei de pauză de la îndatoririle publice, iar atunci doar două persoane o mai pot contacta. Iar acestea nu sunt, așa cum am fi crezut, viitorul rege Charles sau nepotul William.

Regina Elisabeta îi răspunde tot timpul la telefon lui John Warren. Foto: Getty
Regina Elisabeta îi răspunde tot timpul la telefon lui John Warren. Foto: Getty

Expertul regal Jonathan Sacerdoti a confirmat încă de anul trecut că regina deține un telefon Samsung pe care-l are oricând asupra sa, ca să poată răspunde la orice oră unui apel venit de la fiica sa, prințesa Anne, sau de la un prieten de familie foarte special.

„Se spune că cele două persoane cu care vorbește cel mai mult la telefon sunt fiica ei, prințesa Anne, și managerul ei de curse John Warren. Este ginerele prietenului reginei, regretatul conte de Carnarvon, iar casa lui era castelul Highclere din Berkshire, pe care telespectatorii ar putea să-l cunoască mai bine sub numele de Downton Abbey”, a explicat expertul regal.

Sacerdoti a dat asigurări că regina răspunde oricând este sunată de John Warren, în legătură cu caii ei.

Ce telefon are regina Marii Britanii

Se pare că regina deține un smartphone echipat de MI6 cu un software de securitate suplimentar. „Este un telefon mobil despre care se spune că este Samsung, dotat cu criptare anti-hacker de către MI6, astfel încât nimeni să nu-l poată pirata”, a explicat Sacerdoti.

Autorul regal Brian Hoey a dezvăluit la un moment dat, pentru Daily Mail, că regina Elisabeta are, de asemenea, propriul laptop și iPad, după ce a primit lecții despre cum să lucreze cu ele de la nepoții ei cunoscători de tehnologie, Peter Phillips și Zara Tindall.

Regina Elisabeta a părăsit Palatul Buckingham

Recent, regina Elisabeta a II-a a decis să părăsească definitiv Palatul Buckingham, urmând ca de acum înainte să „lucreze permanent de acasă”, de la Castelul Windsor. 

Regina a locuit la Castelul Windsor în ultime perioadă petrecută alături de prințul Philip, înainre de moartea acestuia. Dew altfel, se pare că regina nu a mai rămas peste noapte la Buckingham încă în 2020, însă abia acum a fost făcut anunțul oficial.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net