Discuţia dificilă purtată de Kate Middleton cu Regina Elisabeta. Are legătură cu copiii ei

Kate Middleton este o mamă implicată 100% în viaţa celor trei copii ai săi, iar ea ş Prinţul William vor cu tot dinadinsul ca George, Charlotte şi Louis să fie crescuţi ca nişte copii normali. Însă viaţa de părinte nu e una uşoară, aşa că ducesa de Cambridge a ajuns să îi ceară Reginei Elisabeta a II-a ajutorul.

Regina Elisabeta şi Kate Middleton foto: AFP
Regina Elisabeta şi Kate Middleton foto: AFP

Kate Middleton şi Prinţul William au decis, în 2013, când a venit pe lume Prinţul George, să nu apeleze la o dădacă şi să îşi crească singuri copii. Însă viaţa de părinte care şi munceşte este una dificilă, iar ducii de Cambridge au avut momente grele de trecut, mai ales când au avut primul lor copil.

Conform expertei regale Kate Nicholl, Kate şi William au vrut mereu să îşi crească cei trei copii cât mai normal cu putinţă, însă au dat de greu la început. Din acest motiv, ducesa a ajuns să îi ceară ajutorul Reginei Elisabeta a II-a, cu care a avut o discuţie în care şi-a deschis sufletul, notează mirror.co.uk.

Katie Nicholls a vorbit despre aceste momente, într-un nou documentar despre Kate Middleton.

“Kate a avut o discuţie cu Regina, în care i s-a destăinuit şi i-a spus că îi este greu să fie singură cu George, fără dădacă sau o asistentă. William şi Kate au vrut să fie părinţi implicate 100% şi au reuşit o vreme, dar acum au o dădacă”, a povestit Katie Nicholls.

Mama lui Kate Middleton, un sprijin de nădejde

Ducii de Cambridge au acum ajutorul Mariei Borrallo, care are grijă de George, Louis şi Charlotte. Însă dădaca nu e singura care îi sprijină pe William şi Kate: Carole Middleton este şi ea un om de nădejde în creşterea celor trei micuţi.

“Lucrul care îi ajută pe William şi Kate să rămână atât de normali e prezenţa familiei Middleton. Carole e o prezenţă obişnuită la Palatul Kensington, nu o opreşte nimeni să intre, pentru că toată lumea o ştie. Vine să ajute când e ora de baie sau ora de culcare. E indispensabilă”, a mai spus Katie Nicholls.

Kate Middleton a recunoscut că se simte vinovată când pleacă "la muncă"

Mai mult, acum că cei mici au mai crescut, Kate Middleton este mai implicate în evenimentele oficiale ale familiei regale, iar recent chiar a plecat singură într-un turneu regal în Danemarca. Însă ducesa de Cambridge a recunoscut că uneori se simte vinovată pentru că îşi lasă copiii şi se duce la muncă.

“Orice mamă care spune că nu se simte vinovată, minte. Chiar şi dimineaţa, când îi las la şcoală, George şi Charlotte mă întreabă cum se pot să fac asta. E o provocare constantă, auzi mereu asta de la mame, chiar şi mame care nu muncesc şi nu trebuie să îşi împartă timpul între serviciu şi familie”, a povestit, la un moment dat, Kate Middleton.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!      

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
cub oana roman png
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg