Rochiile de top ale lui Kate Middleton. Cele mai frumoase piese vestimentare purtate de Ducesa de Cambridge

Ultima actualizare:

Kate Middleton este una dintre cele mai elegante apariții. Ducesa de Cambridge este considerată un etalon de stil, iar ținutele sale sau haine asemănătoare se vând va pâinea caldă. Rochiile purtate de Kate Middleton fac furori în jurul lumii, iar nu o dacă s-a întâmplat ca doamnele și domnișoarele să se grăbească să îi copieze stilul. Iată rochiile de top purtate de Kate Middleton.

Rochiile purtate de Kate Middleton sunt un etalon de eleganță foto: AFP
Rochiile purtate de Kate Middleton sunt un etalon de eleganță foto: AFP

Rochiile lui Kate Middleton sunt mereu alese cu mult bun gust și stil, iar fiecare apariție a ducesei, fie că e vorba de una la un eveniment oficial, fie că e o ieșire cu copiii în parc, este lăudată de fanii familiei Regale Britanice.

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton

Rochie de mireasă a lui Kate Middelton foto: AFP
Rochie de mireasă a lui Kate Middelton foto: AFP

Prima rochie a lui Kate Middleton care a fost amplu discutată a fost rochia de mireasă a soției lui William. Ținuta, purtată la nunta care s-a oficiat la Catedrala Westminster din Londra, a fost creată de Sarah Burton. Creatoarea de modă, care se află la cârma casei McQueen, “a fost aleasă chiar de Middleton, care face eforturi tot mai mari pentru a-şi contura propriul stil, bazat pe eleganţa ei distinctă şi pe discreţie”, au declarat, la acea vreme, surse regale.

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton a fost realizată cu ajutorul unui tehnici tradiţionale, numite Carrickmacross, veche din anii 1800. Prin această tehnică, flori individuale din dantelă, trandafiri, ciufilini, narcise şi trifoi au fost cusute de mână pe tulul de mătase al rochiei. În plus, fusta a fost făcută cu pliuri din saten alb, care au imitat o floare care se deschide.

Cinci rochii ieftine pe care le-a purtat Ducesa de Cambridge

Kate Middleton este cunoscută și ca o persoană care nu se dă în lături de la ținute mai ieftine, accesibile oricui. Chiar dacă poartă haine de la mari case de modă și poate să își permită orice, Ducesa de Cambridge a participat la diverse evenimente și în rochii ieftine, de la branduri precum Zara, Asos sau Topshop.

La recepția organizată la National Portrait Gallery, din Londra, din 2014, cu ocazia dezvelirii portretului său, Kate Middleton a purtat o rochie de seară de doar 75$. Deloc scump, mai ales pentru o ducesă.

Ea a mai avut apariții, la evenimente caritabile sau inaugurări, în rochii ieftine, care costau chiar și 50 de dolari, cum ar fi una cu buline, purtată în 2013, când a vizitat studiourile Warner Bros. din Londra.

Kate Middleton, în rochii de seară

În calitate de ducesă de Cambridge și soție a Prințului William, Kate participă la numeroase evenimente oficiale, recepții, premiere cu covor roșu, concerte de gală. Așa se face că există numeroase momente cu Kate Middleton în rochii de seară, care mai de care mai strălucitoare.

Atunci când iese la astfel de evenimente, Kate Middleton alege mereu rochii făcute de case de modă de top, preferatele ei fiind  Jenny Packham și McQueen. Ținutele alese de ducesă vin în toate culoriile posibile, cu impreuri și linii elegante. Este, însă, greu să nu remarcăm că soția lui William are o afinitate pentru culoarea verde, pe care o alege des. Un stilist englez a explicat că verdele se potrivește bine cu ochii și părul lui Kate, motiv pentru care ea a făcut o pasiune din această culoare rar aleasă de vedete.

„Verdele este culoarea perfectă pentru Kate Middleton. Îi complimentează ochii și părul și îi dă o luminozitate naturală. Chiar dacă demodat să ai culoarea ta, ea a demonstrat că acest lucru este cât se poate de actual. Unele culori arată mai bine pe unele persoane, decât pe altele. Să te îmbraci în aceeași culoare din cap până în picioare este o modalitate foarte bună de a-și construi un look cu stil. Orice revistă ați alege, veți vedea măcar un editorial în care să apară un outfit de o singură culoare”, a declarat Lucas Armitage. 

Kate Middleton, în rochii negre

Chiar dacă ducesa de Cambridge preferă verdele lui Kate Middleton îi stă incredibil și în rochii negre. Fie că sunt simple, din catifea sau cu imprimeuri elegante, Kate alege mereu rochii negre incredibile, deloc șterse, care ies în evidență.

Cel mai recent, Kate Middleton a fost un etalon de eleganță la ceremonia de comemorare a Prințului Philip, care s-a organizat la Londra. Ducesa a ieșit în evidentă cu o rochie neagră cu buline albe, realizată de Alessandra Rich. Ea a accesorizat ținuta cu o pălărie cu boruri late și cu o pereche de cercei cu perle. Dovadă că rochia aleasă de Kate a fost una perfectă e și faptul că ea s-a epuizat deja pe site-ul casei de modă, deși evenimentul a avut loc acum două zile, în 29 martie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net