Kate și William, cum nu i-ai văzut niciodată! Dansează «de parcă nimeni nu s-ar uita la ei»

Ultima actualizare:

Kate Middleton și prințul William au avut o misiune grea în debutul călătoriei lor în Insulele Caraibe. Trimiși special de regină pentru a întări relațiile Regatului Unit cu țările din Commonwealth, la împlinirea celor 70 de ani de domnie, Kate și William s-au confruntat cu furia localnicilor din Belize, care i-au acuzat de colonialism. Totul s-a încheiat însă cu zâmbetul pe buze și cu un dans tradițional executat cu măiestrie de cei doi.

Kate Middleton s-a distrat de minune la o fermă de cacao din Belize. Foto: Getty
Kate Middleton s-a distrat de minune la o fermă de cacao din Belize. Foto: Getty

Dacă cineva mai credea că William și Kate sunt încă necopți pentru a-și asuma un rol mai important în Regatul Marii Britanii, felul în care cei doi au gestionat situația delicată din Belize demostrează contrariul.

Kate și William și-au încheiat cea de-a doua zi a turneului din Caraibe la o fermă de cacao, o decizie de ultim moment, după ce programul lor a fost ajustat în urma protestelor unor localnici, care au văzut în vizita ducilor de Cambridge un semn de ”colonialism”.

Până la urmă, ca-n viață, ciocolata a rezolvat totul. Kate și William au vizitat ferma de cacao Maya, din orașul de coastă Hopkins, au aflat cu se cultivă arborii de cacao, cum se procesează boabele de cacao și cum se face ciocolata.

Citește și: Prințul William și Kate, «izgoniți» în timpul turului regal din Caraibe. «Plecați de pe pământul nostru!»

Iar la finalul vizitei, s-au distrat cu oamenii din sat și au încins un dans tradițional alături de ei, spre deliciul tuturor. Și nu s-au mulțumit să se legene politicos în ritmul muzicii.

Organizatorul local Laura Cacho, în vârstă 57 de ani, care a dansat cu viitorul rege, a spus despre Kate și William: „Își unduiau talia de parcă nimeni nu s-ar fi uitat la ei”.

Prima care a pășit pe ringul improvizat a fost Kate, care s-a alăturat celor nouă elevi de la Centrul Cultural Garifuna din Hopkins. Oarecum invidios pe felul în care Kate reușise să acapereze toată atenția, a intrat și el în ritm, dansând cu doamna Cacho.

Aceasta din urmă l-a lăudat puțin mai târziu pentru felul în care a simțit ritmul tradițional. „El și-a unduit bine talia în muzică. Avea un ritm bun. A fost o plăcere pentru mine. Kate a fost de asemenea excelentă și cu siguranță are cultura Garifuna în ea.”

Kate Middleton, într-o rochie de 500 de lire sterline

Pentru această vizită la ferma de cacao, prințul William a ales o cămașă albastră și pantaloni chino albastru închis.

Ducesa de Cambridge a optat pentru o rochie midi albastră, cu imprimeu floral, semnată de designerul Tory Burch, care se vinde cu 500 de lire sterline. Ducesa și-a accesorizat ținuta cu sandale cu platformă nude de la designerul favorit al casei regale, Stuart Weitzman.

Citește și: Discuţia dificilă purtată de Kate Middleton cu Regina Elisabeta. Are legătură cu copiii ei

Kate și-a completat look-ul cu o geantă clutch în formă de evantai de la designerul britanic Anya Hindmarch, pe care a reciclat-o din turneul ei prin Canada cu William, în 2011.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net