Kate Middleton a stârnit îngrijorare la parada militară de Ziua Națională a Irlandei. Ducesa este mai slabă ca oricând

Kate Middleton este, cu siguranță, una dintre cele mai apreciațe femei din rândul Casei Regale a Marii Britanii. De Ziua Națională a Irlandei, ducesa de Cambridge a bifat o nouă aoariție publică în care a arătat impecabil. Hainele pe care a ales să le poarte nu au fost deloc ieftine. 

Kate Middleton a slăbit considerabil în ultima perioadă Sursă foto: Profimedia
Kate Middleton a slăbit considerabil în ultima perioadă Sursă foto: Profimedia

Ducesa de Cambridge a fost elegantă într-un palton de culoarea ceaiului verde în timpul paradei militare care a avut loc joi, când s-a alăturat Prințului William pentru vizita tradițională de Ziua Sf. Patrick Gărzilor Irlandeze, relatează Daily Mail. 

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, a fost o apariție șic într-o superbă rochie Laura Green London de 3.200 de lire sterline, pe care a asortat-o ​​perfect cu accesorii de smarald și o broșă de trifoi, în timp ce a vizitat Batalionul I Gărzilor Irlandezi la Parada de Ziua Sf. Patrick, Mons Barracks, în Aldershot. Cu toate acestea, aruncând o simplă privire asupra fotografiilor de la eveniment, putem observa că ducesa de Cambridge pare să fi pierdut câteva kilograme în ultima perioadă. 

Kate Middleton a avut dintotdeauna o silueta filiformă, însă, în ultimele apariții publice pe care le-a avut s-a putut remarca, cu ochiul liber, faptul că ducesa de Cambridge este mai slabă ca oricând. 

Kate Middleton a fost plină de energie, a salutat publicul și a împărțit tuturor zâmbete călduroase. Ducesa a participat pentru prima dată la paradă de la declanșarea pandemiei, așadar iată o posibilă explicație pentru starea de bine pe care a avut-o. 

Kate Middleton a purtat o creație vestimentară de peste 3.000 de lire sterline

Populară printre fashionistele bogate, Laura Green London angajează echipe de croitori experți pentru a crea piese personalizate pentru clienții lor, printre care prezentatoarele Lucy Verasamy și Charlotte Hawkins și personalitatea de televiziune Georgia Toffolo. Și ducesa de Cambridge este fană a creațiilor Laurei Green, iar rochia pe care a purtat-o la eveniment nu a fost deloc una ieftină! 

Kate Middleton a devenit, pe parcursul anilor, preferata publicului în ceea ce privește alegerile vestimentare. Ducesa de Cambridge alege întotdeauna cu atenție ținutele pe care le poartă la evenimentele oficiale. Îmbrăcată sport sau în rochii elegante, un lucru este cert: ducesa de Cambridge are un stil versatil și știe să se adapteze oricărui context social. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net