Porecla neobișnuită pe care Kate Middleton a primit-o în primul an de facultate! Datorită ei prințul William a invitat-o în oraș

Ultima actualizare:

Autorul regal Katie Nicholl a dezvăluit porecla pe care colegii lui Kate Middleton i-au dat-o în timpul primului an petrecut la universitate, înainte de sosirea Prințului William. 

Prințul William și Kate Middleton, în perioada facultății
Prințul William și Kate Middleton, în perioada facultății

Universitatea reprezintă cadrul propice pentru a studia, dar și locul potrivit pentru a te distra cu prietenii, și tocmai asta a făcut Ducesa de Cambridge! Cu ani în urmă, Kate s-a înscris la Universitatea St Andrews din Fife, Scoția, unde a studiat istoria artei, relatează The Mirror.

Deși nu a fost niciodată o mare băutoare, ea a participat la "Săptămâna bobocilor", o tradiție universitară care presupune ca studenții noi să fie întâmpinați de către cursanții mai mari. De multe ori, studenții din anii superiori pregătesc petreceri monstruoase, iar consumul de alcool nu lipsește. Se pare că Kate Middleton s-a distrat pe cinste atunci când a participat la acest eveniment și a reușit să obțină o poreclă din partea colegilor. 

Autorul regal Katie Nicholl împărtășește povești despre tinerețea lui Kate în cartea sa "Kate: The Future Queen", în paginile căreia susține că Kate a avut „o săptămână plină de petreceri, întâlnindu-și „părinții de la universitate, elevi mai mari care erau însărcinați cu primirea studenților din primul an". 

Kate și-a găsit curând calea și a fost văzută adesea relaxându-se în camera comună, ghemuită într-un fotoliu, cu o ceașcă de ceai în mână, fie citind articolele din ziare pe care tatăl ei i le trimitea.

Prințul William a studiat și el la universitate și a sosit săptămâna imediat următoare sosirii lui Kate la St. Andrews. S-a mutat în apartamentul de deasupra celui al lui Kate și nu i-a luat mult să o observe pe uimitoarea brunetă, probabil din cauza poreclei pe care i-au dat-o colegii ei. 

Potrivit lui Katie, Kate Middleton fusese supranumită „Frumoasa Kate” de către colegii mai mari. Ea scrie: „Inițial a fost mai rezervată decât multe dintre celelalte tinere, dar frumusețea ei naturală era evidentă".

Bronzată dintr-o vacanță recentă în Barbados cu părinții ei, în formă de la alergarea sau înotul obișnuit de dimineață și îmbrăcată în blugii ei comozi Hennes, puloverul potrivit și cizmele de cowboy, ea radia o prospețime exterioară și o încredere interioară.”, conform spuselor lui Katie Nicholl.

Prințul William și-a făcut curajul să o roage să se alăture lui și prietenilor lui la micul dejun într-o zi, iar acesta a fost începutul unei prietenii care treptat s-a transformat într-o relație de dragoste. 

Prințul William a avut mari emoții pentru prima întâlnire cu Kate Middleton

Despre moment, autorul regal Tom Quinn a spus: „Una dintre poveștile amuzante este că era atât de disperat să o întâlnească, încât, în timp ce mergea spre ea, se pare că s-a împiedicat și a spus: «Oh, este un început groaznic, o să te gândești că sunt un nătâng»". 

Plimbările lungi pe culoarele universității i-au adus împreună și nu a trecut mult timp până când prietenia lor s-a transformat în ceva mai mult.

Anul acesta, perechea va sărbători a 11-a aniversare a nunții, înconjurată de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net