Povestea încăperilor secrete de la Kensington. Locul în care ducii de Cambridge se ascund în cazul unui război

Ultima actualizare:

Prințul William și Kate Middleton dețin câteva gadgeturi înaltă tehnologie în apartamentul lor de la Palatul Kensington, unde locuiesc cu cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Kate Middleton și Prințul William dețin un apartament cu 20 de camere Sursă: Gettyimages
Kate Middleton și Prințul William dețin un apartament cu 20 de camere Sursă: Gettyimages

Ducele și ducesa de Cambridge au o cameră secretă, utilizabilă în caz de situații grave, și un tunel secret în interiorul casei lor.  

William și Kate locuiesc în apartamentul 1A din Palatul Kensington împreună cu cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Regina le-a dat lui William și Kate cheile reședinței, pe care le împărtășesc și cu Ducele și Ducesa de Kent, după nunta lor din 2011.

Palatul Kensington Sursă foto: Gettyimages
Palatul Kensington Sursă foto: Gettyimages

Casa cu 20 de camere are cinci săli de recepție, trei dormitoare principale, dressinguri, o creșă și încăperi pentru personal. Dar este zvonit că vine la pachet cu o cameră ultra-secretă și un tunel special de evacuare pentru a-i proteja pe membrii Casei Regale de eventualele pericole. 

Apartamentul regal al lui Kate și William de la Palatul Kensington include o cameră de panică cu un sistem de filtrare a aerului, care protejează împotriva războiului biologic și un tunel de evacuare”, a dezvăluit Global Citizen. Este o chestiune de siguranță că au o astfel de cameră la fața locului în caz de urgență. La urma urmei, atât William, cât și George se află pe lista succesorilor la tronul Casei Regale a Marii Britanii.

Tunelul secret nu este o surpriză pentru cei pasionați de istoria Casei Regale a Marii Britanii, mai ales că este cunoscut faptul că Prințul William și Prințul Harry au folosit adesea o intrare secretă în palat în perioada copilăriei lor. 

Prințul Charles și Camilla Bowles dețin o cameră secretă în care se pot refugiza în cazul unui dezastru

Alți membri ai familiei regale au, de asemenea, configurații similare de securitate de înaltă tehnologie, cum ar fi Regina, care are și o cameră de panică la Castelul Windsor și Palatul Buckingham.

Camerele regale de panică sunt proiectate să reziste atacurilor cu gaze otrăvitoare, bombe sau atacuri teroriste; sunt echipate cu comunicații securizate, paturi, echipamente de spălat și suficientă hrană și apă pentru ca membrii regali să supraviețuiască cel puțin o săptămână”, a adăugat Global Citizen.

Global Citizen spune, de asemenea, că Highgrove House a Prințului Charles și Ducesei Camilla are o cameră „de fier”, de dimensiunea unui container de transport maritim, care poate fi folosită în situații de urgență.

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net