Mărturii despre scurta despărțire dintre Prințul William și Kate Middleton! Ce l-au sfătuit Elisabeta a II-a și Prințul Charles pe tânărul duce?

Ultima actualizare:

Prințul William și Kate Middleton formează acum un cuplu de vis, însă nici relația lor nu fost lipsită de probleme la începuturi. După doi ani împreună cei doi au decis să se despartă pentru o scurtă perioadă de timp. Prințul a cerut sfatul Reginei Elisabeta a II-a și Prințului Charles în privința viitorul său alături de Kate. 

printul william kate middleton jpeg

Prințul William și Kate Middleton sunt căsătoriți de aproape 11 ani, totuși ei s-au despărțit pentru scurt timp în 2007, ca apoi să se reîntâlnească în circumstanțe total neașteptate. 

William și Kate sunt unul dintre cele mai frumoase și mai mediatizate cupluri, iar împreună, ducii au o viață de familie fericită, alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Citește și Cel mai scump accesoriu purtat de Kate Middleton. Un om normal trebuie să muncească 2.000 de ani să şi-l poată permite

Într-o carte despre familia regală, autoarea Katie Nicholl povestește cum Prințul William și Kate Middleton au decis să se despartă chiar în primii ani de relație, după ce au absolvit Universitatea St Andrews, unde s-au și cunoscut. Ducii înșiși aveau să vorbească ani mai târziu despre acest moment de cumpănă al vieții lor. 

Prințul William și Kate Middleton s-au despărțit în 2007 pentru o scurtă perioadă de timp, astfel că cei doi au luat-o pe drumuri separate, iar persoane din anturajul lor s-au temut la vremea aceea că relația lor s-a sfârșit definitiv.

Din fericire, ducii aveau să se reunească într-o manieră total neașteptată, la un eveniment informal. 

CUM S-A PRODUS DESPĂRȚIREA DINTRE PRINȚUL WILLIAM ȘI KATE ÎN 2007

Este binecunoscut faptul că William și Kate au devenit oficial un cuplu în timpul perioadei de studenție când ambii urmau cursurile Universității Sf. Andrei din Scoția.

Actualii duci de Windsor au fost inițial doar buni prieteni, dar relația lor a evoluat într-o poveste de dragoste, astfel că la absolvire, în 2005, păreau a fi un cuplu solid. După absolvire, William a intrat în armată, în timp ce Kate și-a luat un loc de muncă la Londra. 

Totuși, în 2006, cuplul a întâmpinat câteva probleme, a povestit un expert regal, iar Prințul William s-a confesat tatălui său, Prințul Charles și bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a cu privire la anumite îndoieli față de viitorul său alături de Kate Middleton. 

Se crede că sentimentele Prințul William pentru Kate Middleton s-au răcit pe măsură ce speculațiile despre o logodnă iminentă au început să apară, notează Mirror.uk

Prințul William a vorbit în taină cu Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles

Expertul și autoarea Katie Nicholl a spus că în 2006 în preajma Crăciunului, William a avut o mare cumpănă sentimentală, astfel încât a avut nevoie să vorbească cu tatăl și bunica lui.

William a avut o discuție sinceră cu tatăl și bunica sa despre viitorul lui alături de Kate. Ambii l-au sfătuit să nu ia decizii pripite.

Cu toate acestea, se pare că acțiunile lui William au făcut-o pe Kate să se teamă pentru relația lor. Prințul ar fi anulat planurile de a petrece Anul Nou alături de ea și familia Middleton, se arată în cartea despre familia regală. 

Împăcarea și dezvăluirile despre despărțire ale ducilor de Windsor

Pasiunea dintre Prințul William și Kate Middleton s-a reaprins în 2011 timpul unei petreceri informale, organizată de un prieten comun la un conac din Oxfordshire.

La trei ani de la scurta despărțire, William și Kate au anunțat că s-au logodit, iar viitoarea mireasă a primit inelul de logodnă al regretatei Prințese Diana.

Citește și Ducii de Cambridge, extrem de eleganți la memorialul Prințului Philip. Ce brand celebru este rochia purtată de Kate

Într-un interviu pe care l-au dat cu ocazia logodnei lor, ducii au făcut dezvăluiri despre perioada în care au fost despărțiți. 

La acea vreme, nu eram foarte mulțumită de ceea ce se întâmpla, dar m-a făcut o persoană mai puternică. Afli lucruri despre tine pe care nu le conștientizai. Cred că poți fi destul de consumat de o relație când ești mai tânăr. Am apreciat foarte mult acea perioadă petrecută cu mine însămi. ”, a declarat Kate Middleton. 

Amândoi eram foarte tineri... amândoi ne regăseam pe noi înșine și eram personaje diferite. Am încercat foarte mult să ne găsim propriul drum și am evoluat, așa că a fost benefic puțin spațiu între noi și până la urmă totul a funcționat în bine.”, a mărturisit Prințul William. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net