Kate Middleton, reacție impecabilă după ce ea și prințul William au fost «alungați» din Belize. Ce culoare a ales

Kate Middleton a dat o lecție de decență și de inspirație la începutul turneului regal din insulele Caraibe. Toată numai un zâmbet și îmbrăcată în culoarea regală, ducesa de Cambridge a reușit să lase în urmă disputa pe tema colonialismului, care a impus o schimbare de ultim moment a programului vizitei în Belize.

image

Ducele și ducesa de Cambridge au aterizat sâmbătă seară în Belize, la începutul turneului lor în Caraibe, prilejuit de Jubileul de platină. Un turneu mult așteptat, dar foarte sensibill din punct de vedere diplomatic.

Vizita, menită să întărească legăturile într-un moment de creștere a sentimentului republican, a a început cu stângul din cauza unei dispute pe tema colonialismului.

Dar în ciuda acestui fapt și a unei întârzieri de 30 de minute, Kate și William au pășit zâmbitori pe pământul gazdelor din Belize.

Kate a ales o ținută semnată de designerul Jenny Packham, în culoarea albastru regal, iar William a optat pentru un costum de culoare albastru deschis pentru aterizarea pe aeroportul Belize City.Kate Middleton a purtat un deux-piѐces din dantelă, cu bluza cu mâneci trei sferturi și decolteu adânc, în V, și fusta midi, modelul creion. Ducesa și-a accesorizat ținuta cu pantofi cu toc înalt și un cluctch în aceeași nuanță de albastru regal.Citește și: Kate Middleton a stârnit îngrijorare la parada militară de Ziua Națională a Irlandei. Ducesa este mai slabă ca oricând

William și Kate au fost întâmpinați de guvernatorul general Froyla Tzalam și, ulterior, l-au întâlnit pe premierul din Belize, Johnny Briceno.

La un moment dat, fotoreporterii au surprins un gest tandru al prințului William față de soția sa, semn că, în ciuda zâmbetelor, vizita în Belize reprezintă un moment dificil pentru ducesă.

Kate Middleton a stârnit îngrijorare la parada militară de Ziua Națională a Irlandei. Ducesa este mai slabă ca oricând

În timpul turneului de opt zile – prima lor călătorie în străinătate împreună de la începutul pandemiei – cuplul va mai vizita Jamaica și Bahamas. Ei călătoresc cu un anturaj de 15 persoane, inclusiv un coafor, secretare private și echipă de presă.

Sătenii din Indian Creek au protestat împotriva vizitei Ducilor de Cambridge

Cuplul regal urma să înceapă vizita lor în Belize cu o excursie la o fermă de cacao. Aceasta a fost însă anulată, după ce sătenii din Indian Creek au organizat un protest, descriind vizita ducilor drept un semn de „colonialism” și „o palmă peste față”. Aceștia au ieșit în stradă cu pancarte pe care scria „Plecați de pe pământul nostru”, „Colonialismul și furtul (de pământ n.r) continuă cu Prințul William”.

Citește și: Discuţia dificilă purtată de Kate Middleton cu Regina Elisabeta. Are legătură cu copiii ei

Se pare că localnicii au fost revoltați și de faptul că elicopterul lui William și Kate a primit permisiunea de a ateriza pe terenul lor de fotbal, fără ca ei să fie consultați în prealabil.

Satul Indian Creek a fost în conflict deschis cu o organizație de caritate care deține o proprietate învecinată, denumită Flora and Fauna International (FFI), al cărei patron este chiar Prințul William. Sătenii își cer drepturile asupra pământului respectiv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net