Ce semnificație are numele ales de Meghan Markle și Prințul Harry pentru bebelușul lor

gettyimages 1142161858 jpeg
Meghan Markle şi prinţul Harry l-au prezentat lumii miercuri pe micuţul ArchieFoto: GuliverGetty Images

După o așteptare marcată, așa cum era de așteptat, de multe speculații, bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry a sosit, iar lucrurile au decurs exact așa cum și-a dorit mama sa, inclusiv în ceea ce privește numele micuțului.

Harry și Meghan au anunțat numele bebelușului lor la două zile de la nașterea acestuia, după ce l-au prezentat pe micuț reginei. Numele Archie, derivat de la Archibald, cu origini englezești și germane, înseamnă ”autentic și curajos”. Harrison înseamnă ”fiul lui Harry” și reprezintă, cu siguranță, o referință subtilă la tatăl său.

Ce reprezintă Mountbatten-Windsor din numele bebelușului

Mountbatten-Windsor este numele de familie al descendenților Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii care nu poartă un titlu regal, precum Majestatea Sa Prințul sau Majestatea Sa Prințesa. Iată ce spune pagina oficială de Internet a Casei Regale a Marii Britanii.

”În general, membrii familiei regale care au dreptul la stilul și demnitatea MS (Majestatea Sa) Prințul sau Prințesa nu au nevoie de un nume de familie, dar dacă se ivesc situații în care oricare dintre ei are nevoie de un nume de familie (precum în cazul unei căsătorii), acest nume de familie este Mountbatten-Windsor.”

Alegerea numelui pentru primul lor copil nu a fost o sarcină foarte ușoară pentru Meghan și Harry. Într-un interviu acordat la câteva ore după nașterea bebelușului, harry a declarat că el și Meghan ”încă se mai gândesc la nume”. O zi mai târziu, mătușa Kate Middleton a declarat, la rândul ei, că abia așteaptă să afle cum se va numi nepotul ei.

În cele din urmă, Harry și Meghan a dezvăluit numele bebelușului Archie într-o postare pe Instagram, alături de o imagine cu regina, Prințul Philip și mama lui Meghan, Doria Ragland.

Citește și:

Cine vor fi nașii băiețelului lui Meghan Markle și al prințului Harry

George Clooney, gelos pe bebeluşul lui Meghan Markle! «Copilul acela îmi strică momentul»

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
prodan (2) jpg
andreea marin si cove jpg
T 55 jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati