Gestul emoționant făcut de Prințul Philip față de William, la înmormântarea Prințesei Diana

Ultima actualizare:

Prințul William și Prințul Harry au mers în spatele sicriului mamei lor, Prințesa Diana, în timpul procesiunii sale funerare din 1997, și, într-un moment emoționant care a fost aproape ratat de camere, Prințul Philip a făcut un gest emoționant față de strănepotul său, William.

Gestul emoționant făcut de Prințul Philip față de William, la înmormântarea Prințesei Diana
Gestul emoționant făcut de Prințul Philip față de William, la înmormântarea Prințesei Diana

Prințul Philip va fi mereu amintit nu numai ca preaiubitul soț al reginei Elisabeta a II-a, dar și ca om ce și-a îndrăgit enorm nepoții și strănepoții.

Citește și Printul Philip, dezamăgit de Meghan Markle. Ce confesiune a făcut unui apropiat, înainte de a muri

El și Regina au avut opt ​nepoți și strănepoți, inclusiv prințul William și prințul Harry.

Prințul Philip, care a murit în urmă cu aproape un an la vârsta de 99 de ani, și-a susținut mereu nepoții săi și a fost alături de ei atunci când Prințesa Diana a murit în urma unui tragic accident de mașină, la Paris în 1997, la vârsta de 36 de ani.

În ziua înmormântării, Philip i-a însoțit pe William, Harry și pe Prințul Charles, în spatele sicriului Prințesei de Wales, într-o procesiune către Westminster Abbey.

Printul philip printul William jpg

În acea zi Prințul Philip a făcut un gest emoționant față de prințul William, care la 15 ani, rămăsese fără mamă. Într-un moment în care a crezut că nu este văzut de camere, Regretatul prinț Philip a renunțat la eticheta impusă de Casa Reglă și și-a însușit rolul de străbunic și l-a alinat pe prințul William. 

În timp ce procesiunea s-a îndreptat pe drumul către Abbey, Philip a întins mâna către nepotul său și l-a atins ușor pe spate în semn de susținere. 

Și potrivit lui Martin Palmer, co-fondator al Alianței Religiilor, regretatul duce i-a povestit despre acel moment din trista zi a înmormântării Prințesei Diana. 

Citește și Prințul Harry, criticat la sânge pentru că a lipsit de la memorialul prințului Philip: «Un puști răsfățat»

„Există un moment în care trec sub arcul Horse Guards Parade, unde este destul de clar că Prințul Philip era foarte îngrijorat de soarta nepoților săi care își pierduseră mama și l-am întrebat despre gestul făcut față de William, iar Prințul Philip a spus: „Da, m-am gândit că nu voi fi văzut de camerele de luat vederi de la eveniment”

„Trebuie să urmărești acel moment și să realizezi că aici este un bunic care încearcă să-și ajute nepotul tânăr și foarte vulnerabil să lupte ca să depășească acest moment îngrozitor. Știa cum este să fii membru al unei familii disfuncționale și a făcut tot posibilul să se asigure că asta nu li se va întâmpla și strănepoților săi”, a relatat Martin Palmer.

Prințul Philip a fost comemorat anul acesta, în prezența membrilor Casei Regale

Philip a murit anul trecut, pe 9 aprilie, la Castelul Windsor și a fost înmormântat fără funeralii din cauza pandemiei de Covid-19.

Doar 30 de invitați au participat la slujbă, dar atât William, cât și Harry s-au numărat printre ei. Săptămâna trecută, peste 1.800 de oameni s-au reunit pentru a comemora viața lui Philip, în cadrul unui memorial care s-a desfășurat la Westminster Abbey. Marele absent a fost prințul Harry și Meghan Markle. 

Regina va comemora sâmbătă un an de la moartea lui Philip într-o reuniune privată, la Castelul Windsor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net