Prințul Harry, criticat la sânge pentru că a lipsit de la memorialul prințului Philip: «Un puști răsfățat»

Ultima actualizare:

Piers Morgan l-a criticat dur pe Prințul Harry pentru că a absentat de la memorialul Prințului Philip, la care a participat toată Casa Regală. 

Prințul Harry, criticat la sânge pentru că a lipsit de la memorialul prințului Philip
Prințul Harry, criticat la sânge pentru că a lipsit de la memorialul prințului Philip

Piers Morgan nu a ratat ocazia de a lansa un atac dur asupra Prințului Harry, care a fost marele absent de la memorialul bunicului său, Prințul Philip. 

Prințul Harry, 37 de ani și soția sa, Meghan Markle, nu au participat la memorialul dedicat prințului Philip, care s-a stins din viață în urmă cu un an. 

Piers Morgan s-a declarat revoltat de atitudinea prințului și a ținut o discurs dur în cadrul unei emisiuni matinale, în care l-a criticat în termeni extrem de duri, notează metro.uk

Citește și Prințul Harry și Meghan Markle, în cărți pentru a prezenta la Oscar. «Ar fi o ultimă lovitură pentru familia regală»

Imaginați-vă că pierzi slujba de pomenire a bunicului tău mentor pentru că ești atât de răsfățat încât ai prefera să zaci în conacul tău din California decât să fii acolo pentru a-ți susține bunica? Ruşinos!", au fost cuvintele lui Piers Morgan. 

Prințul Philip a murit la vârsta de 99 de ani pe 9 aprilie 2021, la Castelul Windsor, iar, din cauza restricțiilor Covid de la acea vreme, slujba de pomenire a fost amânată pentru anul acesta.

La memorialul, care a avut loc la Westminster Abbey, au participat numeroși membri ai familiei regale, inclusiv regina Elisabeta, care și-a făcut prima apariție publică în câteva luni după ce a contactat Covid.

Nici Ducele, nici ducesa de Sussex nu au emis o declarație înaintea slujbei de pomenire.

Regina Elisabeta a amânat memorialul pentru acest an din cauza restricțiilor COVID

În 2021, Palatul Buckingham a emis o declarație cu privire la memorial, eveniment pe care regina Elisabeta l-a amânat pentru 2022.

Regina a fost de acord ca un eveniment de comemorare a Alteței Sale Regale Prințul Philip, Duce de Edinburgh să aibă loc în primăvara anului 2022 la Westminster Abbey. "

Prințul Philip a fost partenerul Reginei Elisabeta a II-a și a susținut-o la bine și la rău pe regina timp de 70 de ani. Prințul Philip a părăsit serviciul militar activ când soția sa a urcat pe tron ​​în 1952.

Piers Morgan l-a numit pe Harry ,,un ipocrit de mare clasă"

Ultima vizită a Prințului Harry în Marea Britanie a fost în iulie anul trecut, când a inaugurat împreună cu fratele său, Prințul William, o statuie a regretatei lor mame, Prințesa Diana.

Citește și Piers Morgan îl atacă din nou pe Prințul Harry. Motivul are legătură cu războiul din Ucraina

Piers Morgan are o dispută de lungă durată cu Prințul Harry pe care l-a atacat în mod regulat catalogându-l drept ,,un ipocrit de mare clasă"

Piers Morgan a adresat și alte ironii acide la adresa lui Harry, în iulie 2021, ca reacție la știrea că Prințul scrie un memoriu, demers pe care prezentatorul TV la catalogat ca fiind „patetic”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net