Printul Philip, dezamăgit de Meghan Markle. Ce confesiune a făcut unui apropiat, înainte de a muri

Prinţul Philip a făcut o serie de mărturisiri despre Meghan Markle, înainte de a muri, unui consilier. Soțul Reginei Elisabeta a II-a ar fi spus că s-a înșelat în privința soției lui Harry și are fi fost foarte supărat pe nepotul său și fosta actriță.

Prințul Philip ar fi fost dezamăgit de Meghan Markle foto: AFP
Prințul Philip ar fi fost dezamăgit de Meghan Markle foto: AFP

Prințul Philip s-ar fi enervat după ce a aflat că Prințul Harry și Meghan Markle au decis să părăsească familia regală. Dezvăluirea a fost făcută în cartea ” Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry şi Meghan”, a lui Christopher Anderson, notează okmagazine.ro. Prințul ar fi fost profund rănită că ducii de Sussex au făcut anunțul în  mediul virtual mai întâi, fără să anunțe membrii familiei.

Philip ar fi fost atât de nervos, încât a mers direct la Regina Elisabeta, a declarat un consilier al ducelui de Edinburgh. El i-a spus soției sale că gestul făcut de Harry și Meghan ”arată o lipsă totală de respect”.

Prințul Philip s-ar fi destăinuit apoi unui consilier apropiat și i-a spus că a fost dezamăgit de Meghan.

„Se pare că ne-am înşelat în privinţa ei tot timpul”, ar fi spus Philip.

Prințul Charles i-ar fi cerut lui Harry să își schimbe decizia

Prințul Philip și Prințul Charles ar fi avut o relație mai apropiată de Meghan Markle, însă părerea lor despre soția lui Harry s-a schimbat radical după ce ducii de Sussex au decis să se retragă din Casa regală și să se mute în America.

La rândul său, Prinţul Charles ar fi avut o reacţie „înfricoşătoare”, după ce a aflat decizia lui Harry. Ducele de Cornwall ar fi purtat o discuție telefonică cu fiul său cel mic și i-ar fi cerut să ”încerce să repare asta”.

Meghan Markle, comparată cu Wallis Simpson

În cartea sa, Anderson scrie că familia regală o compară pe Meghan cu Wallis Simpson, soția lui Eward al VIII-lea, pentru care acesta a abdicat. Relația celor doi nu a fost acceptată de Casa Regală, pentru că Wallis era divorțată și americană. Ei s-au căsătorit în 1937, într-o ceremonie mica, fără familie. În cele din urmă, pentru a putea fi alături de femeia pe care o iubea, Edward a abdicat și a lăsat tronul fratelului său, George al VI-lea, tatăl Elisabetei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net