Kate Middleton și Prințul William, meniul secret de 3.000 de lire, de pe aeroport!

Kate Middleton și prințul William sunt vedetele de viță nobilă ale Angliei, plini de carismă, bogați și îndrăgiți de o națiune întreagă au toată lumea la picioare. Chiar și atunci când călătoresc cu avionul au parte de un tratament care întrece și cele mai înalte standarde VIP. Ducii de Cambridge se desfată la aeroport cu un meniu care costă peste 3.000 de lire.

Kate Middleton
Kate Middleton și Prințul William, meniul secret de 3.000 de lire, de pe aeroport!

Tineri, bogați și celebri, nu sunt Beyonce și Jay-z, sunt Kate Middleton și Prințul William. Ducii au parte de un tratament regesc atunci când pleacă într-o călătorie de la Aeroportul Heathrow, terminal 5. Se pare că ducesa Kate Middleton și Prințul William sunt răsfățați cu un meniu de 3.300 de lire, ce conține delicatese și șampanie de lux, servite de majordomnul lor personal, Jason Atherton, notează Daily Mirror

Vezi și: Momentul stânjenitor trăit de Kate Middleton la Wimbledon: «Mi-a fost atât de rușine»

Mâncărurile principale constă din carne de pui la grătar cu țelină țelină, dorada condimentată sau biban aburit. De asemenea, ducii pot alege dintr-o serie de deserturi, cum ar fi produse de patiserie glazurate cu miere sau fondue de ciocolată cu fructe proaspete și bezele.

Citește și: Kate Middleton, în centrul atenției la Wimbledon! Ducesa a purtat o rochie fabuloasă

Managerul aeroportului Heathrow VIP, Priya Malhotra, a declarat că ducii de Cambridge au posibilitatea de a comanda întregul meniu și pot degusta și șampanie Dom Perignon. 

William și Kate au fost văzuți în zona de lux aeroportului Heathrow, alături de copii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Cum arată cabina regală de la aeroport a prințului William și a ducesei Kate

Kate Middleton și Prințul William beneficiază din plin de tratamentul VIP Regal și există aproape 100 de angajați, care sunt la dispoziția lor. 

Zona regală de la aeroportul Heathrow include un lounge de lux ce are un portret al Reginei și alte opere de artă de valoare. Există, de asemenea, o canapea moale, fotolii încăpătoare, o masă formală, un televizor mare și o toaletă dotată cu tot ceea ce este necesar. 

Ducesa de Cambridge Kate Middleton este un model al feminității discrete și al eleganței desăvârșite, așa că multe femeie s-au întrebat cum reușește să iasă bine în poze, de fiecare dată, indiferent de context. Se pare că ducesa a luat lecții de mass-media, iar un aspect foarte important este postura. Kate a fost sfătuită să își țină mereu bărbia paralelă cu solul, astfel, soția prințului William reușește să fie întotdeauna fotogenică. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
aurel balasoiu foto facebook jpg
Virgil Popescu FOTO gov.ro
image
image
image
image
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu