Kate Middleton, în centrul atenției la Wimbledon! Ducesa a purtat o rochie fabuloasă

Ultima actualizare:

Sâmbătă, 9 iulie 2022, a avut loc finala de la Wimbledon, unde ocupanta numărului 23 mondial, Elena Rybakina a spulberat-o pe Ons Jabeur, numărul 2 WTA. Între personalitățile care au participat la partida istorică s-a numărat și frumoasa ducesă de Cambridge, Kate Middleton. 

Kate Middleton a fost în centrul atenției la Wimbledon Sursă foto: Profimedia
Kate Middleton a fost în centrul atenției la Wimbledon Sursă foto: Profimedia

Kate Middleton a participat a văzut meciul dintre Elena Rybakina și Ons Jabeur din tribună și a trăit la intensitate maximă fiecare moment, judecând după imaginile surprinse de către fotoreporterii prezenți la eveniment.

Ducesa de Cambridge a fost fotografiată în timp ce privea fascinată spre terenul de joc sau avea o expresie de uimire pe chip. Ce-i drept, acum putem înțelege de la cine a moștenit micuțul Louis expresivitatea! 

Citește și: Prințul Louis, vedetă la Jubileul de Platină al reginei. Gesturile sale au amuzat publicul 

Kate Middleton a atras toate privirile și de această dată și a demonstrat că este un adevărat fashion-icon. A ales să poarte o rochie de la Roksanda care, conform site-ului oficial al brandului, poate ajunge și la 900 de lire sterline, adică aproximativ 5.200 de lei!

Rochia de un galben aprins a fost asortată cu o pereche de pantofi stiletto cu toc considerabil. Kate a purtat părul desprins și, ca de fiecare dată, a mizat pe un machiaj minimal și pe frumusețea naturală.

Kate Middleton a fost cea care i-a înmânat Elenei Rybakina trofeul de la Wimbledon. După ce i-a oferit marele premiu, ducesa de Cambridge a ascultat discursul de mulțumire al campioanei și a schimbat câteva cuvinte cu aceasta. 

Elena Rybakina și-a spulberat adversara în finala de la Wimbledon 

Vezi și: Surpriză la Wimbledon! Elena Rybakina a câștigat trofeul 

Vă reamintim că sâmbătă, 9 iulie, Elena Rybakina a reușit să se impună, în mai puțin de două ore, în fața lui Ons Jabeur, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2. Ons Jabeur, actualmente numărul 2 în ierarhia mondială, nu a putut face față presiunii și a pierdut în fața Elenei, aflată abia pe locul 23 în ierarhia mondială.

Pentru câștigarea turneului de la Wimbledon, Elena va câștiga o sumă impresionantă de bani, aproximativ 1.400.000 de lire sterline, adică 8.171.897,20 de lei. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net