Prințul Louis, vedeta Jubileului de Platină! Gesturile micuţului, deliciul publicului

Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a s-a încheiat duminică (5 iunie), după patru zile de sărbătoare! Întreaga familie regală britanică a participat la festivități, inclusiv prințul Harry și Meghan Markle. Adevărata vedetă a evenimentului a fost, însă, poznașul Prinț Louis (4 ani), ale cărui gesturi amuzante au făcut deliciul publicului, dar i-au dat bătăi de cap mamei lui, Kate Middleton (40 de ani).

Încă din prima zi, micuțul a fost în centrul atenției. Regina (96 de ani) a salutat mulțimea de la balconul Palatului Buckingham, în timp ce strănepotul ei s-a așezat plictisit, cu coatele pe balustradă, făcând tot felul de grimase amuzante. Presa britanică l-a comparat pe prinț cu personajul lui Macaulay Culkin din celebrul film „Singur acasă”.

Citeşte şi: Charlotte, adorabilă la Jubileul Reginei. Ce i-a spus lui Louis

În ultima zi a fastuosului eveniment, Louis a stat în loja regală, alături de părinții lui și de cei doi frați mai mari, Charlotte (7 ani) și George (9 ani). Ca orice copil de vârsta lui, micuțul n-a avut astâmpăr în timpul paradei și a furat din nou spectacolul cu gesturile sale amuzante. Louis s-a strâmbat la mama sa, în timp ce aceasta încerca să îl potolească.

Pe tot parcursul festivității s-a fâțâit de colo colo, când în brațele bunicului său, prințul Charles (73 de ani), când la tatăl lui, William (39 de ani), și i-a scos peri albi ducesei de Cambridge. Comparativ cu el, Charlotte și George au fost extrem de cuminți.

Citeşte şi: VIDEO Imagini unice! Kate Middleton și prințesa Charlotte pregătesc prăjituri pentru Jubileul Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a, apariţie surpriză în ultima zi a Jubileului

Regina Elisabeta Jubileu Getty jpg
Regina Elisabeta, la balconul Palatului Buckingham foto: Getty

La încheierea celebrării celor 70 de ani de domnie, Regina Elisabeta a revenit la balconul palatului și le-a mulțumit celor zeci de mii de britanici care au venit să o vadă. A fost o apariție-surpriză, întrucât acest moment nu era în planificarea oficială a Jubileului. Alături de Majestatea Sa au fost ducii de Cambridge și copiii lor, dar şi Prințul Charles și soția sa, Camilla (74 de ani).

Meghan Markle şi Prinţul Harry au plecat duminică în SUA

Deși Meghan Markle și Prințul Harry au fost invitați la eveniment, aceștia nu au participat la momentele oficiale, întrucât nu mai fac parte din familia regală de când s-au mutat în America, în urmă cu doi ani. Ducii de Sussex au plecat spre aeroport înainte de marele final.

Citeşte şi: Ce i-a șoptit Meghan Markle prințului Harry, de față cu invitații, la Jubileu

Jubileul de platină a fost un eveniment fără precedent în istoria Regatului Unit. Niciodată un suveran britanic nu a domnit atât de mult. Este puţin probabil ca un altul să atingă o astfel de performanță: Charles, prinţul moştenitor are 73 de ani, iar fiul său, William, împlineşte în curând 40 de ani. Parada a spus povestea vieții Elisabetei și a națiunii britanice, cu un spectacol excentric, distractiv și imaginativ, care a atras milioane de spectatori din întreaga lume.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

foto front 1 pisica instagram jpg
FotoJet jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
image 287 jpeg
Delta 1 jpg
image
image
image
image
door 1590024 1920 jpg
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg