Planul atent pus la punct pentru ca Harry şi William să nu dea nas în nas la Jubileu

Ultima actualizare:

Prinţul Harry a revenit în Marea Britanie, alături de soţia sa, Meghan Markle, special pentru Jubileul Reginei, care a fost marcat printr-o serie de evenimente între 2 şi 6 iunie. Pentru a evita orice moment stânjenitor în cadrul festivităţilor publice, staff-ul Palatului Buckingham a pus la punct un plan prin care ducele de Sussex şi Prinţul William să nu dea nas în nas.

La un eveniment cum e Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, tot trebuie pus la punct cu luni înainte, iar echipa care se ocupă de organizare trebuie să fie atentă la cele mai mici detalii. Un astfel de detaliu a fost acum prezenţa lui Harry şi a lui Meghan.

Citeşte şi: Harry și Meghan Markle, în pericol, în timpul vizitei lor în Marea Britanie

Staff-ul a trebuit să planifice totul pentru ca Ducele de Sussex şi fratele său, William, să nu se întâlnească în public şi să fie protagoniştii unui moment stânjenitor. Astfel, la ceremonia care a avut loc vineri (3 iunie), la Catedrala Saint Paul, cei doi au venit la ore cu totul diferite, cu o distanţă de 20 de minute între, iar locurile lor au fost diametral opuse.

William şi Kate au stat cu Charles şi Camilla, în altă parte a Catedralei foto: Getty
William şi Kate au stat cu Charles şi Camilla, în altă parte a Catedralei foto: Getty

Harry şi Meghan Markle, "retrogradaţi"

William şi Harry nici măcar nu s-au uitat unul la altul, darămite să fie în vecinătate. Conform thesun.co.uk, a fost evident că ducii de Sussex au fost „retrogradaţi”, pentru că au stat departe de membrii importanţi ai familiei, adică William, Kate Middleton, Charles şi Camilla. 

În ciuda acestui fapt, Harry a părut a se simţi bine în compania verişoarelor Beatrice şi Eugenie, dar şi cu Zara Tindall.

Citeşte şi: Popularitatea Prințului Harry este în cădere liberă

William şi Kate Middleton au fost întâmpinaţi în uralele publicului venit în faţa Catedralei. Au fost urmaţi de Charles şi Camilla, ultimii care au ajuns la ceremonie, conform protocolului regal.

Şi la plecare, cele două cupluri au avut grijă să nu se intersecteze, iar Harry şi Meghan s-au ridicat de pe scaune la un minut după ce William şi Kate au ieşit din incinta bisericii.

Ducii de Sussex au plecat din Londra, imediat după ceremonie

Apoi, ducii de Sussex nu au mai zăbovit în Londra, unde s-a ţinut o recepţie regală. Ei au plecat direct la Conacul Forgmore, unde stau pe perioada vizitei în Marea Britanie.

Harry şi William sunt certaţi din cauza faptului că fratele mai mic a decis să se însoare repede cu Meghan Markle. William i-ar fi spus lui Harry că ar trebui să o cunoască mai bine pe “fata asta”, înainte de a face marele pas. Folosirea cuvintelor “fata asta” l-a scos din sărite pe ducele de Sussex, iar de atunci cei doi au o relaţie tensionată.

Regina Elisabeta a cunoscut-o pe Lilibet

În martie 2020, Harry şi Meghan Markle au părăsit oficial familia regală. Cei doi s-au mutat în California, iar de atunci, fosta actriţă nu a mai venit în Marea Britanie. Astfel, vizita origanizată cu ocazia celor 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta marchează prima oară când Meghan revine în Regat.

Harry şi Meghan, cu copiii lor, Archie şi Lilibet
Harry şi Meghan, cu copiii lor, Archie şi Lilibet

Cu această ocazie, Regina Elisabeta a II-a a reuşit să o cunoască pe Lilibet, fiica născută în iunie 2021, în SUA. Suverna de 96 de ani s-a întâlnit cu Harry, Meghan, micuţa de un an şi Archie la un prânz privat, joi (2 iunie). Lilibet este numită aşa după porecla Reginei, un semn că Harry încă ţine mult la bunica sa, deşi nu mai vrea să fie parte a Casei Regale.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net