Harry și Meghan Markle, în pericol, în timpul vizitei lor în Marea Britanie

Ultima actualizare:

Prințului Harry i s-au oferit asigurări ferme că el, Meghan Markle și copiii lor vor fi protejați, atunci când vor ateriza în Marea Britanie, pentru Jubileul de platină al Reginei Elisabeta.

De asemenea, se pare că ducele și ducesa de Sussex călătoresc fără personal specializat, ci doar o mică echipă de securitate. Aceștia au decis să-și lase cei mai de încredere angajați acasă, în California. 

Harry și Meghan, lipsiți de protecție

Cuplul va face călătoria alături de micuțul Archie, în vârstă de trei ani, și fiica Lilibet, care împlinește un an în acest weekend. Aceasta o va întâlni, pentru prima dată, pe Regina Elisabeta.

Se pare că unitatea de protecție a petrecut săptămâni întregi lucrând cu Prințul Harry, dar acesta a fost lăsat de izbeliște la scurt timp, după ce a renunțat la poziția sa de față regală, potrivit unui articol al The Mirror.

Citește și Avionul Reginei Elisabeta a II-a, lovit de fulger! S-a rotit 15 minute în aer

De asemenea, se pare că tânărul prinț va lua acțiuni de natură legală împotriva Ministerului de Interne al Regatului Unit, după ce nu a beneficiat de protecția permanentă a poliției.

Asta înseamnă că Prințul Harry și Meghan Markle vor beneficia de protecția poliției doar în timpul evenimentelor regale, cum ar fi în timpul Jubileului de platină, în timpul călătoriei, dar și în timp ce se află în incinta moșiei regale de la Windsor. 

Totuși, asta nu se va extinde și pentru evenimentele de natură privată, cum ar fi ieșirile cu prietenii la restaurant, la cafenea sau chiar mersul până la magazin.

La casa lor din California, Harry și Meghan sunt protejați de o echipă de securitate 24 de ore din 24, alcătuită, inclusiv, din 12 foști membri ai forțelor speciale.

Vezi și Lilibet, fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle, întâlnire specială cu Regina Elisabeta

Lilibet, prima întâlnire cu Regina Elisabeta

Harry susține că nu se va simți în siguranță cu aceste noi aranjamente de securitate, atunci când își aduce familia în Marea Britanie și că „nu s-a putut întoarce acasă”, din cauza temerilor că ar fi mult prea periculos pentru el, Meghan Markle, micuțul Archie și Lilibet.

Pentru prima dată, Lilibet cea mică o să o întâlnească pe Lilibet cea mare. Sâmbăta viitoare, fiica Prințului Harry și a ducesei de Sussex o va întâlni pe Regina Elisabeta, în timpul evenimentelor de la Jubileul de Platină.

Micuța Lilibet s-a născut pe 4 iunie 2021, iar Prințul Harry și Meghan Markle au fost o singură dată în Marea Britanie. Oprirea la Casa Regală care a fost mai mult „un popas” pe care l-au făcut în timp ce mergeau spre Jocurile Invictus, de la Haga.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net