Kate și William, întâlnire de gradul zero cu Meghan și Harry

Meghan Markle și Prințul Harry se vor reuni cu familia regală a Regatului Unit, cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Potrivit experților, Kate Middleton și Prințul William se pregătesc pentru a „repara” relațiile cu ducii de Sussex.

Prințul Harry se va întâlni din nou cu fratele său, ducele de Cambridge
Prințul Harry se va întâlni din nou cu fratele său, ducele de Cambridge

Acest lucru nu se poate spune, însă, și despre Meghan Markle și Prințul Harry, al căror comportament a ridicat multe semne de întrebare în ultima perioadă. Howard Hodgson, autor regal, a analizat situația și a transmis că există numeroase indicii care lasă să se înțeleagă faptul că ducesa de Sussex nu ia în calcul împăcarea cu Kate Middleton și Prințul Harry, cumnații săi.

Citește și: Harry și Meghan, promisiunea făcută Reginei Elisabeta a II-a, înaintea Jubileului de Platină

„Nu cred că Meghan vrea repararea relației, pentru că dacă se va îmbunătăți, prințul Harry s-ar putea să își dorească să se întoarcă (n.r. – în Regatul Unit) și să își îndeplinească atribuțiile. Într-un fel, prințul Charles nu vrea ca atenția să fie concentrată în direcția respectivă, ci vrea ca ochii să fie pe el, William și George”, a transmis specialistul, pentru publicația britanică The Sun.

Regina Elisabeta a II-a „se va da peste cap”, de dragul lui Harry și Meghan

Cu toate acestea, comentatorul regal Richard Fitzwilliams a dezvăluit că, în contextul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, monarhul „se va da peste cap” ca situația dintre ducii de Sussex și ducii de Cambridge să se îmbunătățească.

Vezi și: Lilibet, fetița Prințului Harry, întâlnire specială cu Regina Elisabeta a II-a 

Mai mult, este de așteptat ca Regina Elisabeta a II-a să facă o serie de „gesturi speciale” cu ocazia revenirii nepotului său și soției acestuia în Marea Britanie, mai ales că este pentru prima dată când Regina Elisabeta a II-a își cunoaște nepoata, pe Lilibeth, chiar în ziua în care împlinește un an.

„Având în vedere că există interes global pentru apariția lui Meghan și Harry, nu ar fi deloc surprinzător ca regina să le organizeze o primire specială. Ea este specializată în gesturi frumoase, iar asta e important”, a declarat Richard Fitzwilliams.

De ce specialiștii cred că ducii de Cambridge se tem de revenirea ducilor de Sussex

Pentru aceeași sursă, un alt expert în tradițiile regale a mărturisit că Prințul William ar trebui să fie îngrijorat peste măsură de întoarcerea cumnatei sale alături de Prințul Harry în Anglia, mai ales într-o zi atât de specială. Deși au renunțat la atribuțiile regale și s-au retras peste ocean, se crede că Harry și Meghan vor „face vreo schemă” pentru a atrage atenția Reginei Elisabeta a II-a.

Întrebat care ar fi reacția familiei regale la revenirea ducilor de Sussex, Tom Bower a transmis: „William se va îngrijora că Harry și Meghan vor face vreo schemă pentru a fi în centrul atenției. Kate și William ar fi naivi să nu bănuiască nimic și nu ar fi deloc înțelept să nu fie prudenți”.

La finalul acestei săptămâni se sărbătoresc cei 70 de ani pe care Regina Elisabeta a II-a i-a petrecut pe tron, acesta fiind un record.

Sărbătoarea se întinde pe parcursul a patru zile în care a fost decretată sărbătoare națională și în toată țara vor fi organizate diverse evenimente în cinstea Reginei Elisabeta a II-a, de la slujbe religioase, până la petreceri de stradă și concerte.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
fructe pexels jpg
abuz jpeg
calendar ortodox 2021 27 februarie sfantul procopie marturisitorul png
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net