Harry și Meghan, promisiunea făcută Reginei Elisabeta, înainte de Jubileul de Platină

Ultima actualizare:

Meghan Markle şi Prinţul Harry au făcut o promisiune importantă în legătură cu evenimentele care celebrează cele șapte decenii ale monarhului pe tron. Faimosul cuplu nu are voie să fie prezent la balconul Palatului Buckingham, pentru cel mai important moment al Jubileului de Platină.

Meghan și Harry vor veni la Jubileul de Platină al Reginei
Meghan și Harry vor veni la Jubileul de Platină al Reginei

Ducele și ducesa de Sussex i-au transmis reginei Elisabeta că vor păstra un „profil discret” în timpul festivităților de la sfârșitul săptămânii viitoare și vor lua parte doar la angajamentele oficiale, după ce monarhul „a ordonat familiei să participe fără dramă" pentru a nu „umbri” evenimentele, scrie The Daily Mail.

Citește și Meghan Markle și Harry, sărut pasional în public! Asemănare izbitoare cu prințesa Diana

În prima lor călătorie în Marea Britanie cu Archie și Lilibet, Harry și Meghan se confruntă, de asemenea, cu o dilemă cu privire la modul cum vor sărbători ziua de naștere a fetiței lor, care va avea loc pe 4 iunie, conform sursei citate. 

Citește și Tatăl lui Meghan Markle, de urgență la spital, după un AVC

Harry și Meghan vor dori să sărbătorească cumva ziua de naștere a lui Lilibet alături de familia lor. Dar programul este aglomerat. Nu există prea mult loc pentru a strecura o petrecere aniversară pentru un copil de un an”, a menționat o sursă a publicației The Sun.

Harry și Meghan i-au promis reginei Elisabeta că vor păsra „un profil discret” la evenimentele de săptămâna viitoare

Sâmbătă seară, de ziua fetiței lor, tinerii membri ai familiei regale ar trebui să se îndrepte spre petrecerea de la Palatul Buckingham, unde va avea loc un concert la care sunt invitați Diana Ross, Adam Lambert, Duran Duran, Alicia Keys, Hans Zimmer, Nile Rogers, vicecampionul Eurovision Sam Ryder și mulți alții.

Organizatorii Jubileului spun că sunt „frustrați" de o „lipsă de claritate" în ceea ce privește locurile în care vor fi prezenți Ducele și Ducesa de Sussex, potrivit The Telegraph. Aceștia se tem că Harry și Meghan ar putea „umbri" weekendul special al reginei, odată cu prezența lor la Jubileul de Platină.

Ducele și Ducesa de Sussex vor fi la prima apariție alături de toată familia regală, după ce au decis să plece în SUA. Prințul Harry și Meghan și-au atras multe critici după ce au ales să părăsească familia regală și s-au mutat în Statele Unite ale Americii. Deși inițial se vehicula faptul că Regina Elisabeta a II-a nu-i va permite nepotului participarea la jubileu, iată că suverana s-a răzgândit în ultimul moment! 

În momentul actual, Harry locuieşte alături de Meghan şi cei doi copii, Archie şi Lilibet, într-un conac de 14 milioane de dolari, în Montecito, SUA. Evenimentele care marchează Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a-II-a vor avea în loc între 2 și 5 iunie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net