Meghan Markle și Harry, sărut pasional în public! Asemănare izbitoare cu prințesa Diana

Ultima actualizare:

Meghan Markle a fost prezentă la meciul de polo al soțului său, prințul Harry, care a reușit să câștige competiția. La final, ducesa de Sussex l-a răsplătit pe alesul inimii sale cu un sărut pasional, chiar în văzul tuturor.

Meghan Markle şi Prinţul Harry foto: profimedia
Meghan Markle şi Prinţul Harry foto: profimedia

Prințul Harry s-a alăturat recent echipei de polo „Los Padres”, acesta fiind unul dintre sporturile pe care le practică încă din copilărie. Alături de prințul William, ducele de Sussex a învățat primele noțiuni despre polo, iar acum joacă la nivel înalt.

Citeşte şi: Prințul Harry, mărturii sincere despre revederea cu Regina Elisabeta. Cum a decurs întâlnirea

La cârma clubului la care activează se află bunul său prieten, Nacho Figueres, un jucător de origine argentiniană supranumit „David Beckham al polo-ului”.

Echipa a participat la mai multe meciuri în ultimele săptămâni, iar ieri a primit trofeul Lisle Nixon Memorial. Evenimentul a fost public și au participat mai multe vedete, printre care actrița Rebel Wilson, prietena bună a Ducesei de Sussex Abigail Spencer, dar și Meghan Markle.

La final, ea i-a sărutat pe obraz pe toți membrii echipei, dar nu a putut avea aceeași atitudine protocolară față de soțul său, pe care l-a sărutat pasional pe buze, în văzul tuturor.

Asemănare izbitoare între Meghan Markle și prințesa Diana

La meciul de polo al prințului Harry, Meghan Markle a ales să poarte o pălărie neagră cu borul lat, o bluză cu buline în două culori și o pereche de pantaloni scurți albi.

Machiajul a fost unul discret, însă Ducesa de Sussex a fost dată cu ruj roșu, iar fotografii au reușit să surprindă un gest unic: după ce l-a sărutat pe prințul Harry, Meghan Markle a avut grijă să îi șteargă urma de ruj pe care i-a lăsat-o pe chip.

Există totuși o asemănare izbitoare între ducesa de Sussex și prințesa Diana! În anul 1985, la patru ani după nunta cu prințul Charles, prințesa Diana a apărut la meciul său de polo purtând o rochie cu același imprimeu, buline, în aceleași culori: alb și negru. Mai mult, după ce Prințul de Wales a terminat meciul, regretata Diana a fugit să îi ofere un sărut și să îl felicite. Puteţi vedea imaginea aici.

Ce se întâmplă în cuplul Harry & Meghan, de când s-au mutat în SUA?

În anul 2020, Prințul Harry și Meghan Markle au decis să renunțe la atribuțiile regale și s-au mutat în Statele Unite ale Americii. Atunci au pierdut toate veniturile pe care le câștigau de pe urma familei regale, așa că au fost nevoiți să se reprofileze.

Cei doi soți au semnat mai multe contracte cu diferite companii precum Netflix, unde vor avea un documentar, Spotify și multe altele. Anul trecut, ei au oferit un interviu pentru Oprah Winfrey, în care au vorbit despre dificultățile cu care s-au confruntat de când și-au oficializat nunta.

Citeşte şi: Printul Philip, dezamăgit de Meghan Markle. Ce confesiune a făcut unui apropiat, înainte de a muri

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net