Meghan Markle, criticată dur! Are legătură cu Prințesa Diana

Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Casa Regală a Marii Britanii în urmă cu trei ani, însă controversele iscate de hotărârea lor continuă să fie analizate de către jurnaliștii britanici. Cele mai noi dezvăluiri făcute de către Tina Brown, fost editor al publicației Vanity Fair, nu îi fac deloc cinste Ducesei de Sussex. 

Meghan Markle, acuzată că nu a înțeles rolul pe care l-a avut în Casa Regală a Marii Britanii
Meghan Markle, acuzată că nu a înțeles rolul pe care l-a avut în Casa Regală a Marii Britanii

Încă de la prima apariție publică pe care a avut-o alături de Prințul Harry, Meghan Markle a început să fie analizată îndeaproape de specialiștii în limbajul trupului și de către jurnaliști. Unii dintre ei au afirmat că Meghan a dorit încă de la bun început să îl distanțeze pe Prințul Harry de propria familie, având un comportament foarte posesiv.

Citește și: Prințul Harry, acuzat că a mințit despre relația sa cu Regina Elisabeta a II-a 

De altfel, tatăl lui Meghan Markle a afirmat, nu doar o dată, că Prințul Harry este complet controlat de Meghan și nu are dreptul să ia nici măcar o singură decizie fără să se consulte cu partenera sa de viață. 

În mod cert, Meghan Markle nu s-a bucurat de aceeași apreciere pe care o are Kate Middleton din partea britanicilor, iar fostul editor al Vanity Fair este de părere că Ducesa de Sussex nu a înțeles niciodată pe deplin care îi sunt îndatoririle în calitate de membru al Casei Regale. 

Conform Tinei Brown, Meghan Markle a fost fascinată de Prințesa Diana și de impactul ei social, generat de implicarea asiduă în acțiuni umanitare, însă nu a conștientizat niciodată sacrificiile pe care regretata prințesă le-a depus. 

Nu i-a plăcut deloc rolul pe care trebuia să îl îndeplinească. Nu îi plăcea să își suprime propriile puncte de vedere doar pentru a repezenta Casa Regală", a subliniat Tina Brown, atunci când a discutat despre Meghan Markle. 

„Cred că a avut un mod fundamental greșit, de a înțelege greșit ceea ce avea să se întâmple când s-a alăturat Familiei Regale. A văzut-o pe Diana ca pe această super vedetă, împlicată în acte umanitare la nivel global, dar a uitat că timp de 16 sau 17 ani Diana a lucrat ca un câine în cadrul Familiei Regale pentru a ajunge o emblemă", a continuat Tina. 

Prințul Harry, acuzat că a mințit despre legătura cu Regina Elisabeta a II-a 

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la rolurile pe care le dețineau în cadrul Casei Regale a Marii Britanii, în anul 2019. Recent, la jumătatea lunii aprilie, ducii au vizitat-o pe Regina Elisabeta a II-a, iar la întoarcerea în Statele Unite ale Americii, Harry a făcut o serie de afirmații care ar putea să o dernajeze nespus pe bunica sa. 

Vezi și: Prințul Harry, declarații surprinzătoare despre relația cu Regina Elisabeta a II-a 

Prințul Harry a declarat, într-un interviu acordat unei televiziuni americane, că relația pe care o are cu Regina Elisabeta a II-a este la fel de bună și că legătura lor este la fel de strânsă, deși a decis să părăsească Marea Britanie.

Conform experților, Prințul Harry susține că este la fel de apropiat de suverană pentru a nu-și păta imaginea și a păstra valabilă ocazia de a negocia cu Netflix pentru un serial ce are ca subiect central viața Ducilor de Sussex, în Marea Britanie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net