Meghan Markle, victima problemelor pe Netflix. Ce s-a întâmplat cu serialul ei

Ultima actualizare:

Meghan Markle, ducesa de Sussex, a fost victima problemelor pe care Netflix le-a întâmpinat în ultimul timp. Aflat în dificultate, gigantul de streaming a renunțat la planurile pentru seria animată "Pearl".

Meghan Markle
Meghan Markle

Anunțată în vogă vara trecut, cu Meghan Markle în prim-plan, ca producător executiv şi creator, producția animată urma să fie concentrată pe aventurile unei fetițe de 12 ani, inspirată de figuri feminine ce au influențat istoria omenirii.

Trebuia să fie prima producție animată sub brandul Archewell al lui Meghan și al soțului ei, Prințul Harry, care a prins viață în 2020 drept o rampă de lansare pentru noile lor cariere din SUA, după despărțirea lor de familia regală britanică.

Ce mai pregătește familia regală

Netflix, odată dominant printre platformele de streaming, se luptă cu pierderea abonaţilor și cu o scădere a valorii acțiunilor şi a renunțat la proiect pe fondul unei modificări de buget.

După ce Netflix a rămas fără producții importante, deoarece o bună parte dintre ele s-au dus pe Disney Plus, a adăugat și o opțiune care nu va mai permite utilizatorilor să-și împărtășească contul de Netflix, așa cum se obișnuia. 

Vezi și Motivul pentru care 2 milioane de oameni renunță la Netflix

În urma acestor decizii, compania a pierdut doar în primul trimestru 200.000 de utilizatori. Până la finalul anului, Netflix a preconizat că alte 2 milioane de persoane vor renunța la serviciul lor de streaming.

Referindu-se la decizia de a renunţat la animaţia "Pearl", serviciul de streaming a afirmat că proiectul pe care Meghan era trecută drept co-producător executiv, împreună cu David Furnish, a fost eliminat în stadiul de dezvoltare.

„În mod clar, cheltuielile anormal de mari ale Netflix pentru conținut sunt reevaluate. Este pur și simplu nerezonabil să ne așteptăm ca directorii săi să gestioneze atât de multe proiecte și să fie destule dintre ele memorabile.”, se arată într-un articol al Deadline.

Chiar dacă planul lor pentru producția video a picat, Meghan și Harry încă mai au proiecte importante în spatele lor. Recent, ducesa de Sussex a anunțat că plănuiește să-și lanseze propriul „podcast regal”, într-o colaborare foarte importantă cu compania de streaming audio Spotify. 

Citește și Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc pentru o colaborare importantă. Cum va arăta noul lor proiect regal

Mișcarea este una destul de îndrăzneață, mai ales în timp ce Spotify se luptă cu YouTube pentru publicul ce adoră podcasturile audio, dar și video. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net