Surpriza Prințului Harry pentru bunica sa, Regina Elisabeta, care joi împlinește 96 de ani

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta împlinește, joi (21 aprilie), venerabila vârstă de 96 de ani. Evident, la Londra va fi organizată o ceremonie fastuoasă, marcată de o paradă a Forțelor Aeriene britanice. De la eveniment nu va lipsi nici prințul Harry și familia acestuia.

Prinţul Harry va merge la ziua de naştere a Reginei
Prinţul Harry va merge la ziua de naştere a Reginei

Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle impuse de statutul regal, în urmă cu doi și au plecat în Statele Unite ale Americii. Plecarea a fost urmată de mai multe tensiuni și scandaluri, în ultimii doi ani, relațiile dintre familia regală și cuplul Harry și Meghan devenind tot mai distante.

REGINA SE VA ÎNTÂLNI PRENTRU PRIMA DATĂ CU STRĂNEPOATA LILIBET

Ziua de naștere a reginei, însă, va reprezenta un motiv de reconciliere, cei doi, alături de copiii lor,urmând să ia parte la parada aviatică, în același balcon al palatului Buckingham, alături de ceilalți membrii ai Casei Regale britanice. Dar organizatorii se confruntă cu o problemă. Aceștia nu știu unde să îi așeze pe cei patru și iau în calcul un spațiu mai restrâns, într-un colț al balconului de la palat.

Surse apropiate familiei regale au declarat presei din Marea Britanie că regina Elisabeta abia așteaptă să își cunoască strănepoata, Lilibet, de 10 luni. Cum cele două nu s-au întâlnit vreodată față în față, ecesta este, de altfel, și un „cadou” din partea nepotului Harry. Mai ales că numele micuței nu a fost ales întâmplător. Familia reginei Elisabeta o striga pe aceasta Lilibet în copilărie, , numele de alint fiind folosit, mai târziu și de soțul reginei, regretatul prinț Philip.

NU AU VOIE SĂ FIE ÎNSOȚIȚI DE ECHIPE DE FILMARE

Celor doi invitați, Harry și Meghan, li s-a explicat, se pare, faptul că în balconul palatului nu vor putea să fie urmăriți de echipele de filmare Netflix, ei având semnat un contract cu gigantul de streaming pentru realizarea unui documentar.

Citește și Prințul Harry și Meghan Markle au fost desființați la BAFTA 2022, în fața a sute de oameni! Discursul nemilos al lui Rebel Wilson

Anul acesta este marcat de „Jubileul de platină”, pentru a celebra 70 de ani ai reginei Elisabeta în serviciul casei regale a Marii Britanii. Petrecerea jubiliară de patru zile va avea loc în perioada 2 - 5 iunie, dar regina Elisabeta s-ar putea să nu participe la eveniment din cauza problemelor sale de mobilitate. Are nevoie de un baston pentru a se mișca și prezența ei fiind confirmată doar în ziua evenimentelor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net