Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle la Jocurile Invictus! Soția Prințului Harry a atras toate privirile

Ultima actualizare:

Meghan Markle, soția Prințului Harry, a atras toate privirile la Jocurile Invictus. Ducesa de Sussex a purtat ținute de mii de euro.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt prezenți la Jocurile Invictus
Prințul Harry și Meghan Markle sunt prezenți la Jocurile Invictus

Meghan Markle, prezentă alături de Prințul Harry la Haga, acolo unde se desfășoară Jocurile Invictus, dedicate soldaților răniți în luptă și veteranilor de război, a fost în centrul atenției. Ținutele scumpe au făcut-o pe Ducesa de Sussex să-i lase muți de uimire pe toți cei prezenți, conform dailymagazine.co.uk.

Meghan, trei ținute într-o singură zi la Jocurile Invictus

Meghan Markle a îmbrăcat, într-o singură zi, trei ținute scumpe despre care se crede că valorează mai mult de 8.600 de lire sterline.

Ducii, de mână ca doi îndrăgostiți foto Profimedia
Ducii, de mână ca doi îndrăgostiți foto Profimedia

Citește și Prințul Harry și Meghan Markle au fost desființați la BAFTA 2022, în fața a sute de oameni! Discursul nemilos al lui Rebel Wilson 

Ducesa de Sussex a purtat în a treia zi a Jocurilor Invictus, atât piesele vestimentare favorite, cât și piese noi de la designerii preferați, inclusiv Valentino și Veronica Beard. Femeia a atras toate privirile cu fiecare apariție a sa.

O ținută ce a atras toate privirile foto Profimedia
O ținută ce a atras toate privirile foto Profimedia

Ce ținute a ales Meghan Markle

În timpul primei apariții a zilei, pentru a urmări evenimentele, Meghan a optat pentru o ținută extrem de interesantă. 

În timp ce a urmărit evenimentele de atletism, volei și tir cu arcul la Zuiderpark, în a treia zi la Haga pentru Jocurile Invictus, Meghan a ales să poarte o ținută ce a atras toate privirile.

În partea de sus a ținutei Ducessa a ales să un blazer creat de designerul de modă american Brandon Maxwell, în valoare de 1.944 de lire sterline. De asemenea, a combinat piesa cu o pereche de blugi drepti și o pereche de încălțăminte în valoare de 455 de lire sterline. La ținută, Meghan a asortat și o pereche de ochelari de soare Valentino, în valoare de 97 de lire sterline.

Meghan a adăugat un pic de strălucire aspectului cu un inel ce a costat-o 911 lire sterline de la Shiffon, dar și un colier Zodiac despre care se crede că este al bijutierului din LA Logan Hollowell.

Ținuta numărul doi

Mai târziu, ducesa a participat împreună cu un grup de 12 copii într-un eveniment privat organizat în Zuiderpark, unde a îmbrăcat un blazer cu dungi, considerat a fi creația Veronicăi Beard, în valoare de 675 de lire sterline.

Ea a combinat look-ul casual cu una dintre faimoasele sale cămăși, alături de pereche de blugi, optând pentru accesorii finuțe și machiaj discret. 

Ținuta numărul trei

Pentru a treia ținută din acea zi, Meghan a ales o rochie brodata de Valentino, de 3.600 de lire sterline, pe care a combinat-o cu o geantă de piele de căprioară de la Khaite ce a costat-o 960 de lire sterline.

Ea a combinat aspectul cu un machiaj îndrăzneț și o pereche de ochelari de soare Valentino supradimensionați.

Vizita surpriză și discuții secrete

Vizita lui Meghan în Țările de Jos vine după ce ea și Harry au discutat cu Regina și Prințul Charles, la Castelul Windsor, joi. Aceștia s-au oprit în Marea Britanie în drum spre Jocurile Invictus.

Este pentru prima dată când Ducesa de Sussex vine în Marea Britanie de când ea și Harry au renunțat la calitatea de membri ai familiei regale și au lăsat familia zguduită de informațiile oferite în interviul lor cu Oprah.

Meghan a văzut-o ultima oară pe regina pe 8 martie 2020, dar de atunci a susținut că îi vorbește în mod regulat la telefon și prin apeluri video.

Citește și Prințul Harry și Meghan Markle au fost desființați la BAFTA 2022, în fața a sute de oameni! Discursul nemilos al lui Rebel Wilson

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net