Meghan Markle, gest bizar. Cererea înaintată autorităţilor americane

Ultima actualizare:

Meghan Markle a făcut un gest cel puţin bizar: ea a cerut Biroului de Mărci Întregistrate şi Pantenţi din Statele Unite ca termenul “arhetip” să devină marcă înregistrată.

Meghan Markle foto: AFP
Meghan Markle foto: AFP

Cererea a fost înaintată de compania lui Meghan şi a Prinţului Harry, Archewell Audio, şi are legătură cu podcast-ul ducesei de Sussex, realizat în colaborare cu Spotify, numit “Archetypes” (trad. arhetipuri).

Problema este că, notează express.co.uk, acest cuvânt există în limba engleză din anii 1540 şi sunt numeroase alte companii care îl folosesc ca nume, cum ar fi o campanie de produse de cosmetică, care deja are o marcă înregistrată. Astfel, soţia lui Harry ar putea întâmpina dificultăţi legale în demersul său.

Podcast-ul lui Meghan Markle, lansat în vară

Decizia lui Meghan de a înregistra această marcă vine după ce Archewell Audio a anuţat că podcast-ul de pe Spotify va fi lansat, în sfârşit, în vara acestuia an.

“Archetypes” o va avea pe Meghan Markle drept gazdă. Fosta actriţă va avea invitaţi istorici, experţi şi femei care vor discuta despre stereotipuri şi ideea de a fi pus într-o anumită categorie.

În clipul de promovare, Meghan Markle spune: “Aşa vorbim despre femeie, acestea sunt cunvintele cu care ne creştem fetele şi aşa ne prezintă media femeile. Dar de unde vin aceste stereotipuri? Şi cum se face că tot apar în viaţa noastră şi ne defines? Acesta este Archetypes, un podcast care disecă, explorează şi se joacă cu etichetele care încearcă că îngrădească femeile. Voi purta conversaţii cu femei care ştiu prea bine ce înseamnă aceste cuvinte. Şi vor discuta cu istorici pentru a înţelege de ce am ajuns în acest punct”.

Meghan Markle şi Prinţul Harry, super-contract cu Spotify

Meghan Markle şi Prinţul Harry au primit peste 19 milioane de euro pentru acest podcast, de la compania suedeză de streaming, în 2020. În ciuda acestuia fapt, cei doi au lansat până acum un episode, unul special de sărbători.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net