Meghan Markle, podcast destinat femeilor! Ce subiecte va aborda Ducesa în emisiune

După ce a renunțat la cariera sa din domeniul actoriei pentru a se căsători cu Prințul Harry și a putea face parte din familia acestuia, iată că vocația artistică a Ducesei de Sussex o aduce pe aceasta într-o nouă ipostază. Meghan Markle urmează să fie gazda unui podcast destinat discuțiilor împotriva stereotipizării femeilor.

Meghan Markle va fi gazda unui podcast destinat femeilor Foto: Arhivă
Meghan Markle va fi gazda unui podcast destinat femeilor Foto: Arhivă

Meghan Markle și Prințul Harry au semnat de ceva vreme un contract de 18 milioane de lire sterline cu o platformă celebră de streaming, Spotify, acolo unde podcastul Ducesei de Sussex va putea fi ascultat de către admiratorii acesteia. De curând, Meghan a dezvăluit și ce va presupune întregul proiect și ce subiecte vor fi abordate în emisiunea sa. 

Meghan Markle, podcast împotriva stereotipizării femeilor în societate

Fosta actriță a ales să își folosească vocea pentru a vorbi despre stereotipurile la care sunt supuse femeile din întreaga lume în fiecare zi, iar podcastul său va purta, astfel, denumirea de „Arhetipuri”. Meghan Markle promite, cu ajutorul invitaților săi, care vor fi istorici, experți în domeniu sau femei care au ceva de spus, să „investigheze etichetele care le sunt puse femeilor în scopul de a le trage înapoi”.

Emisiunea „Arhetypes” se va lansa în această vară, sub patronajul Archewell Audio (o ramură a fundației Meghan și Prințului Harry), însă un trailer al proiectului a apărut deja în spațiul public.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry au fost desființați la BAFTA 2022, în fața a sute de oameni! Discursul nemilos al lui Rebel Wilson

Meghan Markle s-a declarat dintotdeauna ca fiind o militantă pentru drepturile și libertățile femeilor

În acest mod vorbim despre femei: de la cuvintele cu care cresc fetițele noastre până la modul în care spațiul media reflectă toate acele lucruri înapoi la noi. Dar de unde vin aceste stereotipuri? Și cum tot apar și ajung să ne definească viețile?”, spune Ducesa de Sussex în noul teaser al emisiunii sale.

Acesta este Archetypes - podcastul în care disecăm, explorăm și subminăm etichetele care încearcă să le tragă pe femei înapoi. Voi avea conversații cu femei care știu prea bine cum ne modelează gândirea aceste preconcepții. Și voi vorbi cu istoricii pentru a înțelege cum de s-a ajuns aici, în primul rând.”, adăugă ea.

Citește și: Prințul Harry și Meghan vor în casă nouă! Nu le mai place conacul de lux în care locuiesc

Pe lângă gazda emisiunii, Meghan Markle este și producător executiv al proiectului. Compania care se ocupă de producție a descris conversațiile Ducesei de Sussex cu femeile invitate ca fiind „necenzurate”, acestea urmând să cerceteze împreună originile stereotipurilor, potrivit Daily Mail.

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat contractul cu Spotify încă din 2020, însă nu au lansat pe platformă decât un episod cu ocazia sărbătorilor, în care apărea și fiul lor, Archie, alături de mai multe celebrități cu care Ducii sunt prieteni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net