Pippa Middleton a fost o mireasă greu de mulțumit! Regula bizară pe care le-a impus-o prințului Harry și lui Meghan Markle

Casa Regală a Marii Britanii reprezintă un etern subiect de fascinație pentru oamenii din întreaga lume. Cu reguli stricte pe care trebuie să le respecte, legături de familie care se destramă și povești care par desprinse din filme, este ușor de înțeles de ce membrii Casei Regale sunt un subiect de discuție la nivel mondial. 

Pippa Middleton a acceptat-o cu greu pe Meghan Markle Sursă foto: Gettyimages
Pippa Middleton a acceptat-o cu greu pe Meghan Markle Sursă foto: Gettyimages

Nunta dintre Pippa Middleton și James Matthews a avut loc cu ani în urmă, în 2017, însă abia astăzi au ieșit la iveală mai multe detalii de-a dreptul savuroase despre ceremonia somptuoasă. Conform publicației britanice The Mirror, sora mai mică a Ducesei de Cambridge a fost foarte strictă cu invitații săi și le-a impus o regulă specială prințului Harry și lui Meghan Markle, cea care la acea vreme era iubită și nu îi devenise încă soție acestuia. 

După ceremonie, cei 300 de invitați s-au îndreptat către Bucklebury Village Hall, unde și-au parcat mașinile înainte de a începe petrecerea. Apoi au fost conduși la moșia părinților lui Pippa, dar nu înainte ca fiecare oaspete să prezinte un act de identitate. 

Meghan Markle și Prințul Harry au fost separați la nunta Pippei Middleton

Oaspeții au participat la o serie de jocuri distractive și au urmărit un foc de artificii superb înainte de a li se servi mâncare și băutură. Dar când a venit timpul să mănânce, oaspeții au fost surprinși să descopere că Pippa a instaurat o regulă neobișnuită în funcție de care invitații aveau să fie așezați la mese.

Partenerii nu au fost așezați unul lângă celălalt, ci lângă persoane pe care le cunoșteau foarte puțin sau deloc. Pippa a dorit să-i încurajeze astfel să comunice întrei ei și să nu se retragă în propria bulă socială. 

Motivul pentru care Pippa Middleton nu voia să invite la nuntă pe Meghan Markle

Meghan Markle a fost dezamăgită să constate că, deși călătorise tocmai din Statele Unite ale Americii pentru a fi alături de Harry la acest eveniment important, nu a putut să profite prea mult timp de compania sa. Motivul pentru care Pippa Middleton a fost sceptică în a o invita pe Meghan Markle la nuntă s-a datorat faptului că ea și fiul cel mic al lui Charles nu formau un cuplu de multă vreme.

Pippa s-a gândit serios dacă nu cumva prezența lui Meghan Markle la nunta ei va crea o frenezie mediatică, însă în cele din urmă a acceptat să o învite de dragul prințului Harry. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net