Relația dintre Camila și Charles. Ducesa a apelat la un mesaj indecent pentru a-l cuceri pe prinț

Povestea celor doi a început în 1960, când Prințul Charles și Camila s-au cunoscut. Aceștia urmau să aibă o frumoasă poveste de dragoste, datorită ducesei care a apelat la un truc, pentru a-l cuceri.

3 charles si camila jpg jpeg
Relația de iubire dintre cei doi, subiect controversat

La sfârșitul anilor '60, cei doi au avut o scurtă relație înainte ca Charles să se alăture Marinei Regale. Ducesa nu și-a putut lua gândul de la prinț, astfel că a decis să apeleze la un mesaj ieșit din comun, ce îi avea ca protagoniști pe străbunicul lui Charles, regele Edward al VII-lea și pe Alice Keppel, o rudă de-a acesteia.

''Uite, străbunica şi străbunicul au fost împreună, aşa că noi de ce să nu facem asta'', i-a spus Camilia acestuia, conform okmagazine.ro.

Tom Quinn, istoric de meserie, a vorbit despre mesajul neobișnuit al femeii, despre care a spus că subliniază viziunea mai puțin conservatoare pe care aristocrația o avea cu privire la relațiile extraconjugale. De asemenea, acesta a adăugat că familia regală vede altfel lucrurile privind relațiile și nu-și fac griji pentru orice.

Aceasta a fost de fapt linia pe care a mers în conversaţie. Cred că asta spune multe despre felul în are familia regală vede genul acesta de lucruri.

Ei cred că doar clasa de mijloc trebuie să-şi facă griji cu privire la fidelitatea sexuală, pur şi simplu ei nu se gândesc la asta. Cred că au fost forţaţi să-şi facă mai multe griji acum, dar în trecut nu le-a trecut niciodată prin minte”, a adăugat el.

Drumul către relația perfectă

Citește și O nouă lovitură pentru Casa Regală a Marii Britanii! Organizația caritabilă a prințului Charles, controlată de polițiști 

Charles s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer în 1981, iar pe parcursul mariajului, cei doi au rămas prieteni. 

Aluzii au fost făcute, pe parcursul timpului, cu privire la relația extraconjugală a lui Charles. Ultima, chiar de Prinţesa de Wales, într-un interviu.

Eram trei în această căsătorie, aşa că era puţin cam aglomerat”, a declarat aceasta.

La câțiva ani de la divorțul dintre Charles și Diana, cuplul ''Camila și prințul'' a apărut. 

Aceștia au fost fotografiaţi împreună pentru prima dată când părăseau un local unde sărbătoriseră ziua de naştere a surorii ei.

După ani de zile, cei doi s-au căsătorit în prezenţa copiilor ei şi a prinţilor William şi Harry în 2005.

Citește și O nouă lovitură pentru Casa Regală a Marii Britanii! Organizația caritabilă a prințului Charles, controlată de polițiști

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Guido Reil FOTO EPA EFE jpg
cap putin jpeg
image
image
image
image
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja