Prin╚Ťul Harry, acuzat c─â a min╚Ťit depre rela╚Ťia sa cu Regina Elisabeta a II-a

Prin╚Ťul Harry a p─âr─âsit Casa Regal─â a Marii Britanii ├«n anul 2020 ╚Öi a fost obligat s─â renun╚Ťe la ├«ndatoririle pe care le avea. Recent, ducele a vizitat-o pe Regina Elisabeta, iar la ├«ntoarcerea ├«n Statele Unite ale Americii a oferit un interviu care ar putea s─â o deranjeze pe bunica sa. 

Prin╚Ťul Harry nu st─â bine la capitolul podoab─â capilar─â jpeg
Prin╚Ťul Harry este acuzat c─â a min╚Ťit ├«n privin╚Ťa leg─âturii sale cu regina Surs─â foto: [rofimedia

Prin╚Ťul Harry ╚Öi Meghan Markle au vizitat-o pe Regina Elisabeta a II-a ├«nainte de a participa la Jocurile Invictus, care au avut loc la jum─âtatea lunii aprilie, ├«n Olanda.

├Äntr-un interviu acordat la ├«ntoarcerea ├«n Statele Unite ale Americii, Prin╚Ťul Harry a declarat c─â a p─âstrat o rela╚Ťie foarte special─â cu bunica sa, de╚Öi ├«n prezent locuie╚Öte la mii de kilometri distan╚Ť─â.

Cite╚Öte ╚Öi: Prin╚Ťul Harry, m─ârturisire surprinz─âtoare despre rela╚Ťia pe care o are cu Regina Elisabeta 

Vorbind ├«n timpul celui mai recent episod din The Royal Beat de la True Royalty TV, comentatorul Roya Nikkhah a descris declara╚Ťia lui Harry, potrivit c─âreia ├«nc─â ar avea o rela╚Ťie str├óns─â cu regina, ├«n ciuda mut─ârii lui ├«n California, ca fiind una foarte ├«ndr─âznea╚Ť─â. ├Än plus, Roya Nikkahah este de p─ârere c─â declara╚Ťiile lui Harry i-ar putea r─âni pe cei care ├«ntr-adev─âr petrec mult timp al─âturi de suveran─â ╚Öi o sprijin─â la bine ╚Öi la r─âu,  informeaz─â publica╚Ťia britanic─â Daily Mail. 

Prin╚Ťul Harry, acuzat c─â a min╚Ťit ├«n privin╚Ťa leg─âturii pe care o are cu Regina Elisabeta a II-a 

Harry, ├«n v├órst─â de 37 de ani, a fost acuzat c─â a s-a pref─âcut c─â are o rela╚Ťie bun─â cu regina pentru a se asigura c─â ├«╚Öi men╚Ťine credibilitatea ├«n SUA, pe fondul ├«n╚Ťelegerii dintre el ╚Öi compania Netflix, care dore╚Öte s─â realizeze un documentar despre via╚Ťa Ducilor de Sussex. 

stanga
dreapta
printul harry profimedia 0685156749 jpg
printul harry si meghan markle
printul harry si meghan markle
meghan markle si printul harry
printul harry jpg
printul harry
1 printul harry si meghan shutterstock 1206373087 jpg jpeg
5 printul william printul harry 2 jpg jpeg
1 printul harry jpg jpeg
printul harry jpeg
7 printul harry jpg jpeg
Meghan Markle ╚Öi prin╚Ťul Harry au s─ârb─âtorit 2 ani de mariaj pe 18 mai  jpeg
Meghan Markle ╚Öi prin╚Ťul Harry au p─âr─âsit oficial Casa Regal─â a Marii Britanii pe 1 aprilie 2020  jpeg
printul harry png
meghan markle printul harry regina elisabeta jpeg

├Än cadrul unui interviu la emisiunea Today de la NBC, despre ├«nt├ólnirea sa cu regina de la ├«nceputul acestei luni, Harry a spus: ÔÇ×A fost grozav, a fost at├ót de pl─âcut s─â o v─âd, este ├«ntr-o form─â grozav─â. Are ├«ntotdeauna o atitudine glumea╚Ť─â ╚Öi vreau doar m─â asigur c─â este protejat─â ╚Öi c─â are oamenii potrivi╚Ťi ├«n jurul ei. At├ót eu, c├ót ╚Öi Meghan am b─âut ceai al─âturi de ea. M─â bucur c─â am avut ocazia s─â recuper─âm timpul pierdut".

Expertul regal Nikkhah i-a spus gazdei The Royal Beat, Kate Thornton: ÔÇ×Acest comentariu a fost destul de deranjant pentru restul familiei sale, care este ├«n preajma reginei tot timpul ╚Öi ├«n care suverana are mult─â ├«ncredere". 

Prin╚Ťul Harry ╚Öi Meghan Markle au p─âr─âsit Casa Regal─â ├«n 2020

Prin╚Ťul Harry ╚Öi Meghan Markle au luat decizia de a p─âr─âsi Casa Regal─â a Marii Britanii ├«n anul 2019. Ulterior s-au mutat la mii de kilometri dep─ârtare, ├«n California. Prin╚Ťul Harry a declarat c─â nu se simte ├«n siguran╚Ť─â s─â c─âl─âtoreasc─â ├«n ╚Ťara natal─â dac─â nu i se asigur─â protec╚Ťie, afirma╚Ťie care a creat controverse. 

Vezi ╚Öi: Surpriza Prin╚Ťului Harry pentru bunica sa. Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a va s─ârb─âtori ├«n luna iunie 70 de ani de la urcarea la tronul Marii Britanii ╚Öi r─âm├óne de v─âzut dac─â Ducii de Sussex vor fi prezen╚Ťi la importantul eveniment. Tat─âl lui Meghan Markle ╚Öi-a exprimat public inten╚Ťia de a participa pentru a-i mul╚Ťumi Reginei Elisabeta pentru modul ├«n care s-a comportat cu fiica sa ╚Öi Prin╚Ťului Charles pentru c─â a condus-o la altar. 

    Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
trans bhutan cnn
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG