Prințul Harry și Prințul Charles, conversație «forțată»? Întâlnirea ciudată pe care au avut-o cei doi

Ultima actualizare:

Mai mulți apropiați ai familei regale britanice au dezvăluit că cea mai recentă întâlnire dintre Prințul Harry și tatăl său, Prințul Charles, s-ar fi desfășurat într-o manieră ciudată, de parcă cei doi ar fi vrut să pară că sunt în relații bune, deși în realitate lucrurile ar sta cu totul altfel.

Relație tensionată între Charles și fiul lui, Harry? Foto: Arhivă
Relație tensionată între Charles și fiul lui, Harry? Foto: Arhivă

Ducele de Sussex și tatăl său, Prințul Charles, ar fi vorbit doar preț de 15 minute după ce Harry și soția lui, Meghan Markle, au vizitat Marea Britanie, înainte de a participa la Jocurile Invictus de anul acesta.

Întâlnirea „ciudată” dintre Prințul Harry și Prințul Charles

Întâlnirea dintre Harry și Charles ar fi fost „cordială, dar ușor incomodă”, potrivit unor surse din interior, iar cei doi nu ar mai vorbit unul cu celălalt de atunci. Se pare că aceștia s-ar fi văzut „în secret” pentru a pune la cale detalii importante în legătură cu Jubileul Reginei din iunie, însă întreaga discuție a durat doar 15 minute pe ceas, potrivit The Sun.

Se pare că Prințul Charles ar fi fost luat din nou prin surprindere de cele mai recente declarații ale fiului lui, Harry, și acesta ar fi motivul pentru care cei doi s-au mai distanțat, în ultima perioadă, iar relația dintre ei a ajuns să nu mai fie una naturală, ci mai degrabă „forțată”.

Prințul Harry i-a oferit un interviu jurnalistului american Hoda Kotb, în această săptămână, iar când a fost întrebat dacă va participa la ceremoniile susținute în cinstea Jubileului Reginei Elisabeta a II-a din acest an, care marchează 70 de ani de domnie a Suveranei, Ducele de Sussex a evitat să răspundă, susținând că nu știe sigur.

Să îi fi dat acest răspuns planurile peste cap Prințului Charles? Cert este că Harry a explicat în continuare că își dorește să își omagieze bunica, punctând că între ei există o relație specială, însă a pus, din nou, totul pe seama problemelor legate de securitatea lui și a familiei sale, care nu le mai este asigurată în Marea Britanie.

Cu toate acestea, Ducele de Sussex speră ca cei doi copii ai săi, Archie și Lilibet, să își vadă străbunica în viitorul apropiat, mai ales că pentru fetița lui ar fi prima întâlnire cu Suverana. El și Meghan au vizitat-o de curând pe Regină, înainte de a pleca către jocurile Invictus.

Citește și: Harry și Meghan, desființați după ce au vizitat-o pe Regina Elisabeta: «Cum au putut să-i mai privească în ochi după ce au făcut?»

Tensiuni între Charles și Harry? Care ar fi, de fapt, „mărul discordiei”

Unele surse susțin însă că altul ar fi motivul din spatele tensiunilor. Dacă Harry și Meghan ar participa la Jubileul Reginei, există mari șanse ca platforma Netflix, cu care Ducii au diverse colaborări, să pună presiune pe ei să îi fie permis accesul în cadrul evenimentului, pentru a putea obține noi imagini cu cupul regal. 

Casa Regală britanică exclude însă această posibilitate, deoarece se dorește ca toată atenția să fie îndreptată către Regină în marea ei zi, și nu către Ducii de Sussex și proiectele lor.

Mulți sunt de părere că acest lucru s-a întâmplat la ceremonia de comemorare a Prințului Philip, atunci când Prințul Andrew, aflat în „dizgrație” în urma scandalului său sexual, a stat lângă Regină în timpul evenimentului, toată lumea vorbind ulterior despre acest lucru, și nu despre slujba în sine.

Charles vrea ca Jubileul de Platină să se concentreze doar asupra Reginei. Mulți sunt dezamăgiți de faptul că prezența Prințului Andrew a atas atenția de la slujba de comemorare a Prințului Philip și nu doresc ca Meghan și Harry să facă același lucru cu Jubileul. 

Acesta este spectacolul Reginei și ar trebui să fie despre ea și cei 70 de ani de domnie, nu despre ținuta lui Meghan, despre Harry sau despre copiii Ducilor de Sussex.”, au mai spus sursele.

Citește și: Prințul Harry, criticat la sânge pentru că a lipsit de la memorialul prințului Philip: «Un puști răsfățat»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net