Harry și Meghan, desființați după ce au vizitat-o pe Regina Elisabeta: «Cum au putut să-i mai privească în ochi după ce au făcut?»

Prințul Harry și Meghan Markle și-au luat inima în dinți și au decis să se oprească în drumul lor spre Jocurile Invictus, ce se desfășoară în Olanda, și în Marea Britanie, pentru ca ducele să-și viziteze bunica. La aflarea veștii, reacțiile nu au întârziat să apară. 

Harry și Meghan au doi copii împreună
Harry și Meghan au doi copii împreună

Fanii Casei Regale și-au exprimat uimirea atunci când au aflat că Harry și Meghan îi vor întâlni pe Regina Elisabeta și Prințul Charles, după declarațiile controversate făcute de aceștia și acuzele aduse Casei Regale.

La aflarea veștii, urmăritorii familiei regale au criticat dur, pe rețelele sociale, vizita Ducilor. „Cum au putut să apară în fața lor după tot ce au zis?”, „Cum au putut să-i mai privească în ochi după ce au făcut?'', ''Dacă ar fi anunțat oficial vizita, ar fi fost huiduiți'', au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani, conform dailymail.co.uk.

Detalii despre călătorie

Ducesa de Sussex, împreună cu soțul Harry, s-au întors în Marea Britanie după ce au renunțat la privilegiile pe care le aveau ca membri ai familiei regale, dar și după uimitoarele declarații ce au zguduit întreaga lume. Aceștia au acuzat Casa Regală de rasism într-un interviu acordat realizatoarei tv, Oprah Winfrey.

Nu se cunosc prea multe detalii despre vizita acestora, însă decizia lor de a veni și în Marea Britanie, este pe buzele tuturor.

Se cunoaște faptul, însă, că la scurt timp după ce s-a anunțat că regina va lipsi de la slujba de Paște, cuplul a decis să o viziteze, aceasta urmând să sărbătorească aniversarea de 96 de ani în câteva zile

Aceștia au sosit miercuri în țară și se crede că au rămas, peste noapte, la Frogmore Cottage, casa pe care au păstrat-o în ciuda faptului că au părăsit Regatul Unit. Actualmente, acolo locuiesc prințesa Eugenie și familia ei.

Cuplul a venit în Europa pentru a participa la Jocurile Invictus, patronate de prinț. Evenimentul este dedicat militarilor răniți și veteranilor de război și se va desfășura la Haga.

Citește și Dezvăluirile din cartea Prinţului Harry, benefice pentru Camilla. Cum o va ajuta ceea ce scrie despre ea

Harry nu și-a mai văzut bunica de la înmormântarea prințului Philip în aprilie anul trecut, când a venit, pentru scurt timp, din SUA. Aceștia nu au reușit să discute, contactul lor fiind limitat din cauza restricțiilor Covid.

Pe de altă parte Meghan a văzut-o ultima oară pe regina la o slujbă, pe 8 martie 2020.

Prințul Harry și Meghan au împreună doi copii, pe Lilibet și pe Archie, pe care îi cresc împreună în California, unde s-au mutat de câțiva ani.

Citește și Dezvăluirile din cartea Prinţului Harry, benefice pentru Camilla. Cum o va ajuta ceea ce scrie despre ea

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net