Prințul Harry, mărturii sincere despre revederea cu Regina Elisabeta. Cum a decurs întâlnirea

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au vizitat-o, zilele trecute, la Castelul Windsor, pe regina Elisabeta. Este prima întâlnire a celor doi, în calitate de cuplu, cu regina în ultimii doi ani. Speculațiile nu au întârziat să apară, mai ales că detaliile discuțiilor sunt superficiale.

Harry și Meghan au renunțat la atribuțiile regale și au plecat în California, în 2020
Harry și Meghan au renunțat la atribuțiile regale și au plecat în California, în 2020

Harry și Meghan au participat la Jocurile Invictus, desfășurate în Olanda, eveniment parasportiv dedicat militarilor veterani răniți sau mutilați, înființat chiar de fiul mai mic al prințului Charles. De altfel, chiar Harry este soldat veteran al conflictului încheiat în Afganistan.

ÎNTÂLNIREA A AVUT LOC ANTERIOR JOCURILOR INVICTUS

În drum spre Haga, unde a fost organizat evenimentul, anul acesta, Harry și Meghan s-au oprit în Marea Britanie pentru o întâlnire cu regina Elisabeta. Cei doi nu s-au mai văzut, în calitate de cuplu, cu bunica lui Harry de când au renunțat la atribuțiile regale și au plecat în California, în urmă cu doi ani.

A avut o multitudine de mesaje pentru echipa Marii Britanii (n.r. echipa participantă la Jocurile Invictus) și le-am transmis deja acestora. Așadar, fost grozav să ne întâlnim cu ea și sunt sigur că i-ar fi plăcut să fie și ea prezentă aici dacă ar fi putut să ajungă (n.r. la Haga)”, a rezumat Harry detaliile întâlnirii „secrete” cu bunica sa.

Citește și Prințul Harry și Meghan Markle au fost desființați la BAFTA 2022, în fața a sute de oameni! Discursul nemilos al lui Rebel Wilson 

Publicația britanică „The Sun” a relatat faptul că întâlnirea a fost inițiată de Harry, el și Meghan având o întrevedere cu prințul Charles și Camilla, abia apoi fiind primiți în audiență de regina Elisabeta.

HARRY ȘI MEGHAN AU FOST ÎNSOȚIȚI DE O ECHIPĂ NETFLIX

Bineînțeles că speculațiile nu au întârziat să apară. Întrucât cei doi au fost însoțiți de o echipă de filmare a Netflix, se bănuiește că Harry și Meghan au vrut să ofere familiei regale din Marea Britanie detalii despre contractul semnat de ei și Netflix pentru realizarea unui documentar.

Alte surse, apropiate casei regale britanice, au fost de părere că subiectul discuțiilor a fost altul. Pe 21 februarie, regina Elisabeta va împlini 96 de ani. Anul acesta este marcat de „Jubileul de platină”, pentru a celebra 70 de ani ai acesteia în serviciul casei regale a Marii Britanii. Abia recent a fost anunțat faptul că Harry, Meghan și copiii acestora au fost, de asemenea, invitați la evenimentul de patru zile, din luna iunie.

Totuși, ei vor participa, formal, doar în calitate de invitați, cuplul renunțând la atribuțiile impuse de statutul regal, în 2020.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg