Meghan și Harry, implicați într-un nou război mediatic!

Ultima actualizare:

Prințul Harry și Meghan Markle au fost implicați într-un scandal mediatic. De data aceasta, cel care i-a atacat a fost un celebru jurnalist.

Harry și Meghan, implicați în război mediatic
Harry și Meghan, implicați în război mediatic

Lui Karl Stefanovic, jurnalistul australian, nu i-a fost niciodată frică să-i critice pe Ducele și Ducesa de Sussex. De data aceasta, motivul a fost refuzul Ducilor de a-și vizita familia, în călătoria lor prin Europa. Acesta a declarat că nu suportă să-l mai vadă pe prinț după declarațiile făcute, conform dailymail.co.uk.

În timpul discuției despre vizita lui Harry și a soției sale în Europa, jurnalistul în vârstă de 47 de ani, a răbufnit când a auzit că cei doi nu vor include și Marea Britanie pe lista lor de opriri, din motive de siguranță.

Deranjat de atitudinea Ducilor de Sussex, jurnalistul a continuat cu atacurile asupra acestora.

 „A sărit peste memorialul Prințului Philip. Restul familiei regale era acolo. Erau membri ai familiei regale din toată Europa și totuși Harry și Megan nu s-au deranjat să apară. E ridicol'', a spus el.

Replica partnerei de dialog, Allison Langdon, nu a întârziat să apară și a spus că devine din ce în ce mai greu ca Ducii să fie apărați.

Enervat la culme, Stefanovic a declarat că înainte îi aprecia pe cei doi, însă acum nici nu-i poate privi.

Nici măcar nu pot să mă uit la ei. Inainte îmi plăcea de Harry și chiar și Meghan'' a zis el.

Călătoria în Europa

Citește și Prințul Harry și Meghan Markle au fost desființați la BAFTA 2022, în fața a sute de oameni! Discursul nemilos al lui Rebel Wilson 

Meghan și Harry au anunțat că vor călători în Europa cu ocazia desfășurării Jocurilor Invictus. Această competiție sportivă este condusă de Harry și este dedicată militarilor veterani răniți în luptă. Meghan se află pentru prima oară în Europa după ce a părăsit familia regală, în 2020. Ea nu a luat parte la înmormântarea Prințului Philip din urmă cu un an, dar nici la comemorarea acestuia de la Wesminster Abbey.

Cei doi Duci vor fi însoțiți de o echipă Netflix care va înregistra activitatea acestora pentru proiectul Archewell Productions, ce se va transforma într-un documentar.

Citește și Prințul Harry și Meghan Markle au fost desființați la BAFTA 2022, în fața a sute de oameni! Discursul nemilos al lui Rebel Wilson

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net