Tatăl lui Meghan, atac fără precedent la adresa Prințului Harry: «Este un idiot»

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a va sărbători în luna iunie 70 de ani de la urcarea la tronul Marii Britanii. Deși sunt șanse destul de mari ca Prințul Harry și Meghan Markle să nu participe la eveniment, tatăl ducesei de Sussex, Thomas Markle, este decis să își facă apariția pentru a îndrepta relația tensionată pe care o are cu membrii familiei regale. 

Meghan nu a mai vorbit cu tatăl ei de mai bine de patru ani
Meghan nu a mai vorbit cu tatăl ei de mai bine de patru ani

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit în anul 2018. Înainte de nuntă, dar și după evenimentul fastuos, tatăl lui Meghan Markle i-a atacat, în repetate rânduri pe membrii Casei Regale.

Citește și: Thomas Markle își cere iertare pentru declarațiile din presa britanică 

Thomas este de părere că Meghan nu ar fi ajuns ducesă dacă nu ar fi primit o educație aleasă din partea sa și este de părere că decizia ei și a lui Harry de a abandona Casa Regală, în anul 2019, a fost una extrem de egoistă. Bărbatul susține că le-a cerut scuze în repetate rânduri pentru afirmațiile defăimătoare pe care le-a făcut în presa britanică despre ei, însă cuplul nu a dorit să poarte o conversație cu el. 

Thomas Markle vrea să participe la Jubileul Reginei Elisabeta, în luna iunie 

Thomas Markle nu renunță însă! În luna iunie va avea loc sărbătorirea a 70 de ani de la urcarea la tron a Reginei Elisabeta a II-a, iar Thomas Markle este decis să își facă apariția pentru a o felicita personal pe regină și a încerca să remedieze legătura șubredă pe care o are cu Casa Regală a Marii Britanii. 

Thomas Markle a menționat că și-ar dori să aibă sansa să-și întâlnească fiica și ginerele, însă este de părere că ei nu vor sosi la jubileul reginei dacă vor ști că și el va fi prezent la eveniment. Thomas Markle susține că dorește doar să facă pace și să își ceară scuze pentru atitudinea deplasată. În plus, tatăl lui Meghan Markle ar dori să îl întâlnească pe Prințul Charles pentru a-i mulțumi personal că i-a condus fiica la altar în ziua nunții. 

„Am sentimentul că, dacă știu că voi veni, nu vor veni. Dar dacă vor veni, mi-ar plăcea să le întind mâna, să vorbesc cu ei și să încerc să-mi dau seama ce a fost greșit și cum putem repara. Aș vrea să mă întâlnesc cu Prințul Charles și să-i mulțumesc pentru că a condus-o pe fiica mea la altar și, de asemenea, să mă întâlnesc și să vorbesc cu el, deoarece cred că avem multe în comun acum. Amândoi am cam fost cam părăsiți de copiii noștri", a declarat Thomas Markle, conform Gbnews.uk. 

Thomas Markle, un nou atac la adresa Prințului Harry

Deși susține că vrea să facă pace cu fiica și ginerele său, Thomas Markle nu s-a putut abține și a lansat un atac la adresa Prințului Harry. Thomas Markle susține că Harry dă dovadă de slăbiciune atunci când refuză să călătorască în Marea Britanie, argumentând că se teme pentru propria siguranță. Tatăl lui Meghan este de părere că Harry este manipulat de Meghan în toate privințele și îi ascultă cerințele orbește. 

Vezi și: Tatăl lui Meghan Markle iese din nou la atac 

„Cred că este ridicol. El știe câtă siguranță va avea. Este total în siguranță în această situație. Așa că nu înțeleg lucrurile pe care le spune și am atât de puțin respect pentru acel om. Cred că este un idiot.

E ca un copil. O urmează pe fiica mea ca un copil. Nu e bărbat. Poți să-mi spui că a fost în armată, dar nu-mi vine să cred. Cred că e un fel de pămpălău și așa va fi mereu.

Are un frate care este un bărbat adevărat și un tată care este un bărbat adevărat. Dar nu cred că se va maturiza vreodată", a declarat Thomas Markle.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net