Tatăl lui Meghan Markle iese iar la atac: «Eu am făcut-o ducesa care e azi!»

Ultima actualizare:

    Thomas Markle e supărat că nu poate lua legătura cu fiica lui, Meghanfoto: Hepta
Thomas Markle e supărat că nu poate lua legătura cu fiica lui, Meghanfoto: Hepta

Thomas Markle (74 de ani) nu se potoleşte. Tatăl lui Meghan Markle a acordat un nou interviu în care împroşcă cu noroi. Bărbatul a comparat atitudinea familiei regale britanice cu o scenă din “Monty Python”, un serial de comedie, iar despre Meghan a spus că “ar fi nimic fără mine, eu am făcut-o tot ce este acum”.

“Este exact ca o scenetă din Monty Python. Spui câteva cuvinte critice despre familia regală şi ei îşi bagă degetele în urechi, îşi acoperă ochii şi trag jaluzelele. Nu vor să ştie nimic”, a spus Thomas Markle, potrivit Daily Mail, făcând referire la faptul că nimeni din familia regală nu vrea să discute cu el.

Şi nu s-a oprit aici, ci şi-a atacat din nou fiica. “Refuz să tac. Cel mai mult mă enervează gradul de superioritate al lui Meghan. Ar fi nimic fără mine. Eu am făcut-o ducesa care este astăzi. Tot ceea ce este Meghan, eu am făcut-o”, a ţinut să sublinieze bărbatul, care a luat bani de la paparazzi pentru câteva fotografii cu doar câteva zile înainte de nunta regală.


    Meghan are o agendă destul de încărcată de când a devenit nevasta prinţului Harryfoto: Hepta
Meghan are o agendă destul de încărcată de când a devenit nevasta prinţului Harryfoto: Hepta

Thomas Markle a mai spus că ar fi mai uşor pentru Meghan dacă el ar muri şi asta pentru că toată lumea ar compătimi-o. Bărbatul a mai declarat că suferă pentru că ştie că nu-şi va putea cunoaşte niciodată nepoţii şi că nu-i poate trimite nici măcar o felicitare lui Meghan în august, când ducesa va împlini 37 de ani.

Tatăl lui Meghan a mers atât de departe, încât a adus-o în discuţie până şi pe regretata prinţesă Diana, mama prinţului Harry. Bărbatul spune că dacă ar fi trăit, prinţesa Diana nu ar fi permis ca el să fie înlăturat din viaţa fiicei sale.

Meghan Markle a rupt legătura cu tatăl ei

Cearta dintre Meghan și tatăl ei a pornit din momentul în care el s-a prezentat în cadrul unei emisiuni tv unde a oferit detalii din conversațiile purtate cu soțul fiicei sale, Prințul Harry. Acest lucru a deranjat-o enorm pe Meghan care pare că vrea să nu mai aibă nicio legătură cu el. Deși este o lege nescrisă, familia regală nu trebuie să-și spună părerile asupra politicii, însă Thomas Markle a făcut câteva mărturisiri cu privire la părerea Prințului Harry asupra Brexitului. 

Potrivit surselor dailymail.co.uk, Thomas Markle și fiica lui nu au mai discutat din momentul în care el a făcut respectivele mărturisiri. „Eu cred că este deschis să experimenteze”, a fost răspunsul lui Thomas Markle atunci când a fost întrebat dacă Prințul Harry susține Brexitul.

Controversele create de Thomas Markle 

Thomas Markle a lipsit de la nunta fiicei sale, Meghan Markle, din cauza unei operații la inimă. El a fost operat și a anunțat cu doar trei zile înainte că nu poate participa la eveniment.


    Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în 19 mai 2018foto: Hepta
Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în 19 mai 2018foto: Hepta

Thomas Markle a angajat niste fotoreporteri pentru a-l urmări, din dorința de a-și reabilita imaginea publică. El a realizat că a fost un gest nepotrivit și susține că și-a cerut scuze. „Mi-am dat seama că a fost o greșeală serioasă. Este dificil să o repar, dar amândoi (Meghan și Prințul Harry, n.r.) au fost foarte înțelegători.” Thomas a explicat și de ce a ales să facă acest lucru: „Ideea mi-a fost prezentată drept o modalitate prin care să îmi schimb imaginea publică, deoarece în ultimul an toate imaginile cu mine erau deranjante. M-au fotografiat în timp ce îmi luam bere, în timp ce ieșeam din mașină, duceam gunoiul, în timp ce cumpăram o toaletă și au exagerat cu asta. Au făcut tot felul de poze care m-au pus într-o postură negativă. Așa că m-am gândit că ar fi un mod prin care aș putea să îmi îmbunănătățesc imaginea. Ei bine, în mod evident, toate astea s-au transformat într-un coșmar. Și mă simt prost legat de asta, mi-am cerut scuze și asta este tot ce pot să fac. Nu pot face mai mult. Nu am făcut-o pentru bani, am făcut-o pentru a-mi schimba imaginea. Timp de un an am fost prezentat drept un pustnic care se ascundea în Mexic. Am încercat să schimb asta și în mod evident a fost o greșeală", a povestit acesta. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net