Tatăl lui Meghan Markle, de urgență la spital, după un AVC

Ultima actualizare:

Tatăl lui Meghan Markle a suferit un accident vascular cerebral. Bărbatul se afla în Rosario, Mexic, atunci când au apărut simptomele, iar medicii au hotărât să îl ducă de urgență la spital în San Francisco, SUA.

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, a suferit un accident vascular cerebral de proporții și a primit primul ajutor din partea paramedicilor, care au decis apoi să îl ducă la spital. Când s-a întâmplat nenorocirea, bărbatul în vârstă de 77 de ani se afla în compania fiului său, iar fiica sa cea mare nu s-a putut dezlipi de la căpătâiul lui în orele ce au urmat.

 Mai mult decât atât, Samantha, în vârstă de 57 de ani, a mărturisit, potrivit cotidianului The Sun că, atât ea, cât și restul familiei, se roagă pentru însănătoșirea tatălui.

Din nefericire, în aceeași publicație se arată faptul că Thomas Markle nu poate vorbi după atacul vascular cerebral pe care l-a suferit în urmă cu puțin timp.

Citeşte şi: Tatăl lui Meghan, atac fără precedent la adresa Prințului Harry: «Este un idiot»

Medicii i-au pus mască de oxigen și l-au transportat la ambulanță în cărucior cu rotile

Se pare că AVC-ul suferit de tatăl lui Meghan Markle l-a lăsat cu mari sechele, căci bărbatul a avut nevoie de un aport suplimentar de oxigen și nu a putut merge până la autospecială, semn că starea sa de sănătate a fost puternic afectată de criza recentă.

Ar fi trebuit să meargă în Regatul Unit pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, unde vor fi prezenți și prințul Harry alături de Meghan.

Nu se știe încă dacă va mai participa la evenimentul din Marea Britanie, dat fiind faptul că surse din anturajul său transmit, cel puțin pentru moment, că Thomas Markle nu poate vorbi. În urma AVC-ului suferit, el a comunicat doar prin mesaje scrise pe hârtie, căci și-a pierdut vocea.

Tatăl lui Meghan i-a speriat pe apropiați și săptămâna trecută, când a avut alte probleme de sănătate.

Citeşte şi: Thomas Markle spune că le-a cerut scuze de 100 de ori lui Harry și Meghan, dar susține că tot nu vor să-i vorbească

Motivul pentru care Meghan și Thomas Markle nu își mai vorbesc

Meghan Markle și tatăl său au fost implicați în mai multe scandaluri de când fosta actriță s-a căsătorit cu prințul Harry. Bărbatul a publicat o scrisoare pe care fiica sa i-a trimis-o și, printre altele, a jignit familia regală britanică în repetate rânduri.

Meghan Markle a decis să se îndepărteze complet de părintele ei după un scandal în care bărbatul a fost implicat, cu paparazzi, însă ce a deranjat-o cel mai tare a fost faptul că tatăl ei a mințit, în legătură cu situația.

Thomas Markle este tatăl Ducesei de Sussex, însă din căsnicia anterioară are încă doi copii. Bărbatul în vârstă de 77 de ani este pensionar și a lucrat în televiziune. Cariera i-a fost răsplătită cu un premiu Chicago/Midwest Emmy și două premii Daytime Emmy.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net