Prințul Harry și Meghan, decizie neașteptată! Ce vor face la Jubileul Reginei

Ultima actualizare:

Prințul Harry și Meghan insistă că vor veni la Jubileul de Platină al Reginei, în ciuda faptului că s-a anunțat că Majestatea Sa le-a interzis accesul la cel mai important eveniment din cadrul ceremoniei fastuoase.

Harry și Meghan vor veni la evenimentul regal din luna iunie
Harry și Meghan vor veni la evenimentul regal din luna iunie

La câteva minute după ce s-a dezvăluit că monarhul nu le va permite celor doi și Prințului Andrew să apară la balconul Palatului Buckingham la Jubileul de Platină al Reginei, Harry și Meghan au anunțat, totuși, că vor fi prezenți la eveniment.

Ducii de Sussex au transmis astăzi să vor fi în Anglia alături de copiii lor pentru momentul care marchează cei 70 de ani pe care Regina Elisabeta a-II-a i-a petrecut la conducerea Marii Britanii.

Prințul Harry și Meghan vor veni la Jubileul de Platină al Reginei

„Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex sunt încântați și onorați să participe la jubileul de platină al reginei împreună cu copiii lor", a declarat un purtător de cuvânt al celor doi, conform publicației Dailymail.

Va fi pentru prima dată când Harry și Meghan își vor aduce familia în Marea Britanie de când au plecat în SUA, în 2020.

Veste proastă pentru Prințul Harry și Meghan

Momentul de vârf al Jubileului de Platină  al Reginei îl reprezintă spectaculoasa ceremonie ”Trooping the Colour”. Astăzi, după multe luni de speculații, Prințul Harry și Meghan au primit confirmarea că celor doi li s-a interzis prezența în balconul regal pentru acest moment special privit de întreaga planetă.

Totuși, Harry, Meghan și copiii lor au fost invitați la alte evenimente jubiliare, care ar putea include slujba de mulțumire la Catedrala St Paul, care va avea loc pe 3 iunie, scrie The Sun.

Harry și Meghan, interdicție la balconul regal pentru Jubileul de Platină

Meghan și Harry vor veni la Jubileul de Platină al Reginei
Meghan și Harry vor veni la Jubileul de Platină al Reginei

Decizia monarhului în vârstă de 96 de ani de a include doar membri regali care îndeplinesc sarcini publice oficiale, cum ar fi tatăl și fratele lui Harry, pentru parada de la Palatul Buckingham, a fost luată „după o analiză atentă".

„Regina a decis ca în acest an la tradiționala ”Trooping the Colour” de la balcon, care are loc joi, 2 iunie, accesul să fie limitat la Majestatea Sa și la membri familiei regale care îndeplinesc în prezent funcții publice oficiale în numele Reginei”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Cu privire la decizia Duciilor de Sussex de a participa la alte evenimente din cadrul Jubileului de Platină, o jurnalistă a familie regale a precizat că „accentul va fi pus pe ei și pe modul în care se comportă, iar Jubileul nu ar trebui să fie așa ceva.”

Decizia care a zguduit familia regală britanică

Prințul Harry și Meghan și-au atras multe critici după ce au ales să părăsească familia regală și s-au mutat în Statele Unite. Decizia a venit la începutul anului 2021. Cei doi au anunțat-o atunci pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii că nu îşi vor relua îndatoririle de membri ai monarhiei.

În momentul de faţă, Harry locuieşte alături de Meghan şi cei doi copii, Archie şi Lilibet, într-un conac de 14 milioane de dolari, în Montecito, SUA.

Evenimentele care marchează Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a-II-a vor avea în loc între 2 și 5 iunie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net