Regina Elisabeta a II-a, anunț de ultimă oră! Majestatea Sa va lipsi de la trei evenimente regale

Regina Elisabeta a Angliei a declarat că nu va participa la petrecerile ce vor avea loc la Palatul Buckingham, din acest an, dar va fi reprezentată de alți membri ai familiei regale. 

Regina Elisabeta nu va participa la petrecerile regale din acest an
Regina Elisabeta nu va participa la petrecerile regale din acest an

Regina Angliei are 96 de ani, dar a suferit, în ultimele luni, de probleme grave de sănătate, așa că a decis să nu participe la evenimentele regale din acest an. 

În primul rând, această decizie are în spate formatul monarhic al evenimentelor regale, care au în vedere ca regele sau regina să stea mai mult de o oră și să se miște pe la fiecare invitat, pentru a-l saluta. Așadar, din cauza vârstei înaintate, Regina Elisabeta a decis să nu participe la evenimentele din acest an. 

Citește și Regina Elisabeta a II-a, decizie de ultimă oră în privința Prințului Andrew

„Este o decizie bună ca regina să nu participe la petrecerile regale,  deoarece ar sta prea mult în picioare. Ce păcat, totuși. 

În mod normal, există până la trei petreceri în Grădina Palatului Buckingham, în fiecare vară, precum și o alta la Palatul Holyroodhouse, din Edinburgh.”, a declarat Angela Levin, consilier regal. 

Când vor avea loc celelalte evenimente regale

După ce evenimentele regale au fost anulate, în ultimii ani, din cauza pandemiei, consilierii regali au decis să revină la organizarea acestora, în această vară.

Cele trei evenimente de la Palatul Buckingham vor avea loc în următoarele trei miercuri ale acestei luni – 11, 18 și 25 mai. Pe de altă parte, Petrecerea de la  Holyroodhouse va avea loc pe 29 iunie.

Vezi și Surpriza Prințului Harry pentru bunica sa, Regina Elisabeta, care joi împlinește 96 de ani

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat, astăzi, că „Majestatea Sa Regina va fi reprezentată de alți membri ai Familiei Regale la petrecerile ce vor avea loc în grădina regală, din acest an, detaliile privind prezența urmând să fie confirmate în timp util”.

Joia viitoare, 12 mai, va avea loc, de asemenea, o petrecerea anuală în grădina regală, organizată de Asociația Not Forgotten, care va fi găzduită de Prințesa Anne, reprezentanta organizației de caritate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net