Prin╚Ťul Louis a ├«mplinit 4 ani! E copia fidel─â a lui William, ├«n cele mai noi poze!

23 aprilie 2022

Parc─â mai ieri Ducii de Cambridge ├«l prezentau pe fiul lor cel mic, Prin╚Ťul Louis, la ie╚Öirea lui din maternitate, ├«mpreun─â cu proasp─âta m─âmic─â de atunci, Kate Middleton. Timpul a trecut ├«ns─â, iar mezinul familiei a crescut v─âz├ónd cu ochii, c─âlc├óndu-i pe urme fratelui s─âu, Prin╚Ťul George. Cei doi seam─ân─â ca dou─â pic─âturi de ap─â, ambii fiind copiile fidele ale lui William. Iat─â cele mai noi imagini cu Prin╚Ťul Louis!

printul louis jpeg
Prin╚Ťul Louis a ├«mplinit 4 ani ╚Öi e copia fidel─â a lui William! Foto: Arhiv─â

Cu ocazia zilei sale de na╚Ötere, Palatul a oferit publicit─â╚Ťii mai multe fotografii ├«n care apare Prin╚Ťul Louis, care a crescut considerabil. Mezinul Ducilor de Cambridge a ├«mplinit 4 ani ╚Öi seam─ân─â tot mai mult cu fratele lui, George, ├«n v├órst─â de 8 ani, ╚Öi tat─âl lui, Prin╚Ťul William, de╚Öi parc─â a ├«mprumutat ╚Öi din frumoasele tr─âs─âturi ale lui Kate Middleton.

Prin╚Ťul Louis a ├«mplinit 4 ani! C├ót de bine seam─ân─â cu tat─âl ╚Öi fratele lui!

Cele mai noi poze ├«n care apare Louis au fost realizate la ├«nceputul acestei luni, pe coasta Norfolk, chiar de c─âtre mama lui, Ducesa de Cambridge. Acestea ├«l arat─â pe Prin╚Ťul Louis - cel mai mic dintre cei trei copii ai Ducilor de Cambridge - ├«ntr-o ipostaz─â inedit─â, cu z├ómbetul p├ón─â la urechi, bucur├óndu-se de o excursie la plaj─â ╚Öi ╚Ťin├ónd ├«n m├ón─â o minge de cricket.

Imaginile realizate de Ducesa Kate, care este de altfel ╚Öi patronul Societ─â╚Ťii Regale de Fotografie, au fost folosite ├«n mod regulat pentru a marca zilele de na╚Ötere a copiilor s─âi sau pentru felicit─ârile de s─ârb─âtori ale cuplului.

Cite╚Öte ╚Öi: Ce mare s-a f─âcut Prin┼úul Louis! A furat inimile tuturor cu r├ósul molipsitor ├«n imaginea de Cr─âciun a familiei sale

stanga
dreapta
printul louis (2) jpg
printul louis (3) jpg
printul louis (1) jpg
printul louis (4) jpg
1 louis jpg jpeg
printul louis jpeg
3 louis jpg jpeg
Kate Middleton, la scurt timp dup─â na╚Öterea prin╚Ťului Louis  jpeg
2 printul george jpg jpeg
1 printul george jpg jpeg
Kate Middleton ┼či Prin┼úul William, cu cei trei copii, George, Charlotte ┼či Louis jpeg
Prin╚Ťul William ╚Öi Kate Middleton au ├«mpreun─â trei copii: George, Charlotte ╚Öi Louis png

Anul trecut, pentru a marca cea de-a treia aniversare a micu╚Ťului lor, Ducele ╚Öi Ducesa de Cambridge au publicat o fotografie ├«n care Louis ap─ârea pe biciclet─â, pe cale s─â mearg─â pentru prima dat─â la cre╚Ö─â.

Prin╚Ťul Louis s-a n─âscut ├«n aripa privat─â Lindo a maternitat─â╚Ťii Spitalului St Mary's din Londra, la data de 23 aprilie 2018, iar imaginile de atunci au fost intens comentate, av├ónd ├«n vedere c─â Ducesa ar─âta ca ÔÇ×scoas─â din cutieÔÇŁ, dup─â ce tocmai ├«l adusese pe lume pe cel de-l treilea copil al s─âu. 

Prin╚Ťul Louis este al cincilea la succesiunea tronului Marii Britanii, dup─â bunicul s─âu, Prin╚Ťul de Wales, tat─âl s─âu, Prin╚Ťul William, ╚Öi fra╚Ťii mai mari, Prin╚Ťul George ╚Öi Prin╚Ťesa Charlotte.

Cite╚Öte ╚Öi: Ducii de Cambridge, extrem de elegan╚Ťi la memorialul Prin╚Ťului Philip. Ce brand celebru este rochia purtat─â de Kate

 Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg