Prințul Louis a împlinit 4 ani! E copia fidelă a lui William, în cele mai noi poze!

Ultima actualizare:

Parcă mai ieri Ducii de Cambridge îl prezentau pe fiul lor cel mic, Prințul Louis, la ieșirea lui din maternitate, împreună cu proaspăta mămică de atunci, Kate Middleton. Timpul a trecut însă, iar mezinul familiei a crescut văzând cu ochii, călcându-i pe urme fratelui său, Prințul George. Cei doi seamănă ca două picături de apă, ambii fiind copiile fidele ale lui William. Iată cele mai noi imagini cu Prințul Louis!

Prințul Louis a împlinit 4 ani și e copia fidelă a lui William! Foto: Arhivă
Prințul Louis a împlinit 4 ani și e copia fidelă a lui William! Foto: Arhivă

Cu ocazia zilei sale de naștere, Palatul a oferit publicității mai multe fotografii în care apare Prințul Louis, care a crescut considerabil. Mezinul Ducilor de Cambridge a împlinit 4 ani și seamănă tot mai mult cu fratele lui, George, în vârstă de 8 ani, și tatăl lui, Prințul William, deși parcă a împrumutat și din frumoasele trăsături ale lui Kate Middleton.

Prințul Louis a împlinit 4 ani! Cât de bine seamănă cu tatăl și fratele lui!

Cele mai noi poze în care apare Louis au fost realizate la începutul acestei luni, pe coasta Norfolk, chiar de către mama lui, Ducesa de Cambridge. Acestea îl arată pe Prințul Louis - cel mai mic dintre cei trei copii ai Ducilor de Cambridge - într-o ipostază inedită, cu zâmbetul până la urechi, bucurându-se de o excursie la plajă și ținând în mână o minge de cricket.

Imaginile realizate de Ducesa Kate, care este de altfel și patronul Societății Regale de Fotografie, au fost folosite în mod regulat pentru a marca zilele de naștere a copiilor săi sau pentru felicitările de sărbători ale cuplului.

Citește și: Ce mare s-a făcut Prinţul Louis! A furat inimile tuturor cu râsul molipsitor în imaginea de Crăciun a familiei sale

Anul trecut, pentru a marca cea de-a treia aniversare a micuțului lor, Ducele și Ducesa de Cambridge au publicat o fotografie în care Louis apărea pe bicicletă, pe cale să meargă pentru prima dată la creșă.

Prințul Louis s-a născut în aripa privată Lindo a maternitatății Spitalului St Mary's din Londra, la data de 23 aprilie 2018, iar imaginile de atunci au fost intens comentate, având în vedere că Ducesa arăta ca „scoasă din cutie”, după ce tocmai îl adusese pe lume pe cel de-l treilea copil al său. 

Prințul Louis este al cincilea la succesiunea tronului Marii Britanii, după bunicul său, Prințul de Wales, tatăl său, Prințul William, și frații mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte.

Citește și: Ducii de Cambridge, extrem de eleganți la memorialul Prințului Philip. Ce brand celebru este rochia purtată de Kate

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net