Kate Middleton ╚Öi Prin╚Ťesa Charlotte au furat toate privirile la slujba de Pa╚Öte! Ce rochii frumoase au purtat

17 aprilie 2022

Kate Middleton ╚Öi Prin╚Ťul William, al─âturi de al╚Ťi membri ai Casei Regale a Marii Britanii au participat la tradi╚Ťionala slujb─â de Pa╚Öte. Regina a fost marea absent─â de la eveniment, ├«ns─â Prin╚Ťesa Charlotte a reu╚Öit s─â atarg─â toate privirile celor prezen╚Ťi. 

image
Kate Middleton ╚Öi Prin╚Ťesa Charlotte au furat toate privirile la slujba de Pa╚Öte!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul c─â fiecare apari╚Ťie a lui Kate Middleton este una extrem de calculat─â, iar vestimenta╚Ťia ducesei este ├«ntotdeauna aleas─â ├«n concordan╚Ť─â cu evenimentul la care particip─â. Duminic─â, pe 17 aprlie, Kate Middleton a oferit o nou─â lec╚Ťie de stil.

Cite╚Öte ╚Öi: Regina Elisbaeta a II-a, din ce ├«n ce mai sl─âbit─â 

Ducesa a participat la tradi╚Ťionala slujb─â de Pa╚Öte al─âturi de so╚Ťul s─âu, Prin╚Ťul George ╚Öi Prin╚Ťesa Charlotte, ├Äntre marii absen╚Ťi s-au num─ârat Prin╚Ťul Louis, mezinul familiei ╚Öi Regina Elisbaeta a II-a, care a preferat s─â asculte slujba la o capel─â din interiorul Palatului Windsor. 

image
Kate Middleton a impresionat din nou datorit─â ╚Ťinutei alese Surs─â foto: Profimedia

Kate Middleton a purtat o ╚Ťinut─â bleu. Un palton de culoarea cerului senin, o pereche de pantofi stiletto ├«n aceea╚Öi nuan╚Ť─â, cu toc ame╚Ťitor ╚Öi o p─âl─ârie de un albastru pu╚Ťin mai ├«nchis ca nuan╚Ť─â. Machiajul a fost unul minimal, iar cel mai important accesoriu pe care l-a purtat ducesa a fost z├ómbetul larg. Nici Prin╚Ťesa Charlotte nu s-a l─âsat mai prejos ╚Öi a urmat exemplul mamei sale. Charlotte, ├«n v├órst─â de ╚Öase ani, a avut o ╚Ťinut─â asortat─â cu cea a mamei sale, format─â dintr-o rochi╚Ť─â bleu ╚Öi un pulovera╚Ö albastru ├«nchis. 

Prin╚Ťul William ╚Öi fiul s─âu, George, ├«n v├órst─â de opt ani, s-au prezentat ├«mbr─âca╚Ťi ├«n clasicul costum, cu cravat─â ╚Öi pantofi negri. Surprinz─âtor este c─â George a crescut considerabil ╚Öi nu mai seam─ân─â aproape deloc cu versiunea sa din copil─ârie. Pu╚Ötiul s-a ├«n─âl╚Ťat ╚Öi nu mai are f─âlcu╚Ťe, ├«ns─â este la fel de simpatic. 

image
Kate Middleton a avut o dispozi╚Ťie de zile mari ╚Öi a z├ómbit constant Surs─â foto: Profimedia

Vezi ╚Öi: Starea de s─ân─âtate a Reginei Elisabeta a II-a se deterioreaz─â 

Regina Elisabeta a II-a nu a putut participa la eveniment pentru c─â ├«n ultima perioad─â a acuzat dificult─â╚Ťi ├«n a merge, iar mobilitatea suveranei nu este dintre cele mai bune. Probabil are nevoie de un timp de repaos, a╚Öadar a decis s─â se menajeze,Suverana a participat la slujba de Pa╚Öte, dar ├«n intimitatea Palatului Windsor, la o mic─â capel─â.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg