Starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a se deteriorează? Decizia de ultimă oră luată de suverană

Regina nu va participa la Serviciul Commonwealth de săptămâna viitoare de la Westminster Abbey, a fost anunțul făcut de către Palatul Buckingham.

Regina Elisbeta a II-a are 95 de ani Sursă foto: Profimedia
Regina Elisbeta a II-a are 95 de ani Sursă foto: Profimedia

Acesta este de obicei un eveniment important pentru suverana Marii Britanii, iar la începutul săptămânii ea își manifestase dorința de a participa. Se pare că decizia de a nu lua parte la eveniment a fost luată de regină care a decis că drumul este unul anevoios și preferă să se odihnească, nu să călătorească. Mulți s=au întrebat dacă la baza deciziei nu au stat și o serie de probleme de sănătate ale suveranei. 

Mesajul de la Palatul Buckingham nu menționează care este starea de sănătate a reginei în vârstă de 95 de ani, dar spune că neparticiparea reginei luni la Serviciul Commonwealth a fost decisă „după discutarea aranjamentelor cu Casa Regală”.  

Regina Elisabeta a II-a s-a vindecat recent de Covid-19

Regina, care s-a vindecat recent de Covid, regretă că nu va putea participa la evenimentul de sărbătorire a Commonwealth-ului, în ceea ce ar fi fost una dintre cele mai mari apariții publice ale ei din acest an.

La serviciul anual de marcare a Zilei Commonwealth-ului, Regina va fi reprezentată de Prințul Charles. Și alți membri ai familiei regale vor fi acolo, inclusiv Camilla, Ducesa de Cornwall și Ducele și Ducesa de Cambridge.  

Monarhul a ratat ultima dată evenimentul în 2013, când se recupera după o criză de gastroenterită, dar înainte de asta nu lipsise de la serviciu de 20 de ani.

Slujba de la Westminster Abbey, cu accent pe Jubileul de platină al Reginei, va fi susținută de fostul Arhiepiscop de York, John Sentamu. În cadrul evenimentului vor cântă mai multe nume mari ale industriei muzicale. Cea care a acceptat invitația reginei a fost, între altele, artista Emeli Sande.

Regina Elisabeta a II-a, ajunsă la 95 de ani, a fost depistată anul acesta cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu fiul ei, Prințul Charles. Suverna a fost nevoită să se izoleze pentru a se recupera complet și se pare că în prezent starea sa de sănătate este una bună. Cu toate acestea, ea a decis să nu facă deplasarea pentru a participa la un eveniment important care urma să aibă loc peste câteva zile. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net