Decizie de ultimă oră a Reginei Elisabeta a II-a, după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a a fost confirmată pozitiv cu coronavirus săptămâna trecută, după ce a intrat în contact cu fiul ei prințul Charles, la rândul său infectat. Suverana a luat o decizie de ultim moment și a decis să își anuleze toate ședințele, chiar și cele desfășurate în mediul online, pentru a se recupera mai ușor. 

Regina Elisabeta a II-a și anulat toate ședințele Sursă foto: Gettyimages
Regina Elisabeta a II-a și anulat toate ședințele Sursă foto: Gettyimages

Regina Elisabeta a II-a a intrat în contact cu prințul Charles, iar după câteva zile temerile cele mai mari ale medicilor au fost confirmate. Suverana de 95 de ani este la rândul său infectată. Deși inițial, reprezentanții reginei au transmis că ea va continua să-și desfășoare activitățile în mod obișnuit și că va susține ședințe online, iată că situația s-a schimbat. Regina Elisabeta a II-a a decis să anuleze toate ședințele, chiar și pe cele din mediul online pentru a se odihni și a se recupere mai repede. 

"Întrucât încă suferă de simptome ușoare, asemănătoare cu cele ale gripei, Majestatea Sa a decis să nu își susțină astăzi întâlnirile virtuale, dar va continua să-și îndeplinească îndatoririle ușoare", se arată în comunicatul Casei Regale, făcut public în cursul zilei de marți, 22 februarie. 

Potrivit informațiilor din presa britanică, regina Elisabeta a II-a este vaccinată cu schema completă, așadar i-a fost administrată și doza a treia, cea booster. 

Mai mulți membri ai Casei Regale au fost infectați cu noul coronavirus. Cel mai ghinionist este însă, de departe, prințul Charles. El s-a îmbolnăvit cu virusul SARS-CoV-2 și în anul 2020, dar și în luna februarie a acestui an. Dacă în cazul primei îmbolnăviri, și-a pierdut gustul și mirosul, de această dată, moștenitorul coroanei se simte mai bine, dar acuză o stare de irascibilitate generată de situația în care se află. Atât prințul Charles, cât și soția acestuia, Camilla Bowles sunt imunizați cu schema completă, iar în prezent se află în izolare după ce au fost depistați pozitiv cu coronavirus. 

Casa Regală este acuzată că ascunde adevărul despre starea de sănătate a suveranei

Starea de sănătate a reginei Elisabeta este intens discutată, iar anul 2021 nu a fost unul bun pentru suverană. În toamnă a lipsit pentru câteva zile din spațiul public pentru a primi tratament în cazul unei probleme de sănătate care nu a fost făcută public. Așa cum era de așteptat au apărut o multitudine de speculații, iar unii susțin că reprezentanții Casei Regale ascund în mod voit informații despre problemele cu care se confruntă monarhul. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net