Regina Elisabeta a II-a, confirmată cu COVID. Ce simptome are Suverana

Ultima actualizare:

Palatul Buckingham a informat duminică, 20 februarie, că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost confirmată pozitiv cu virusul Sars-Cov-2.

Regina Elisabeta a II-a, confirmată cu COVID Foto: Arhivă
Regina Elisabeta a II-a, confirmată cu COVID Foto: Arhivă

După ce s-a speculat că Suverana ar avea COVID-19 și au existat îngrijorări pe fondul stării sale de sănătate, după ce atât fiul ei, Prințul Charles, cât și Camilla, Ducesa de Cornwall, au contractat virusul, iată că temerile au fost îndreptățite.

Regina Elisabeta a II-a, confirmată cu COVID-19

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, a fost confirmată pozitiv cu coronavirus și are simptome ușoare ale bolii, specificice unei răceli, au mai anunțat reprezentanții Palatului Buckingham.

Potrivit noilor informații, Regina Elisabeta a II-a prezintă „simptome ușoare asemănătoare răcelii”, însă își va continua „îndatoririle” mai ușoare la Windsor, săptămâna viitoare, potrivit sursei citate.

Ea va continua să primească asistență medicală și va urma toate instrucțiunile adecvate”, a mai precizat Palatul într-un comunicat.

Informația vine la doar câteva zile după ce s-a speculat că și Regina Elisabeta a II-a ar avea COVID. Acest lucru în contextul în care Prințul Charles s-a infectat pentru a doua oară, și se întâlnise cu mama lui înainte ca testul să iasă pozitiv.

De asemenea, la doar câteva zile după Charles, și partenera acestuia, Ducesa de Cornwall, a fost testată pozitiv, apărând informații potrivit cărora aceasta a intrat în autoizolare. 

Prințul Charles și Camilla, ambii testați pozitiv

Atât Prinţul Charles, cât şi Ducesa de Cornwall sunt vaccinaţi anti-COVID cu schema completă şi au fost imunizați și cu dozele de tip „booster". Palatul Buckingham a fost acuzat că a ascuns adevărata stare de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a, după ce o sursă din anturajul familiei regale a dezvăluit că Prinţul Charles s-a întâlnit cu mama lui cu două zile înainte să fie testat pozitiv cu COVID-19.

La vremea respectivă, informațiile legate de subiect arătau că Suverana nu prezenta niciun simptom al bolii şi că starea ei de sănătate este monitorizată cu atenţie. Totuși, după ce și Ducesa de Cornwall  a fost testată pozitiv, Palatul nu a mai oferit informații cu privire la starea de sănătate a Suveranei, lucru care a stârnit îngrijorare printre admiratorii familiei regale britanice. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net