Regina Elisabeta şi-a dat acordul! Gestul impresionant al amantului prinţesei Margaret, după 20 de ani de la moartea acesteia

Acum 20 de ani, pe 9 februarie 2002, Regina Elisabeta a II-a își pierdea sora cea mică, pe Prințesa Margaret. Rebela de la palatul regal, așa cum era considerată, a decedat la vârsta de 71 de ani. Recent, Regina a fost de acord ca unul dintre iubiții faimoși ai surorii sale, să-i viziteze mormântul din Windsor, cenuşa acesteia fiind depusă la Capela Memorială Regele George al VI-lea.

Regina Elisabeta şi Prinţesa Margaret, în 1999 foto: AFP
Regina Elisabeta şi Prinţesa Margaret, în 1999 foto: AFP

Roderic "Roddy" Llewellyn este cel cu care prințesa Margaret a avut o relație extraconjuală, în timp ce era căsătorită cu Antony Armstrong-Jones, Conte de Snowdon, de profesie fotograf. Sora mai mică a Reginei l-a cunoscut Roderic Llewellyn la o petrecere, pe când avea 42 de ani, în 1973. El era mai tânăr decât ea, având doar 26 de ani.

Idila lui Margaret cu Roderic a dus la divorţul de Contele de Snowdon

Cei doi s-au îndrăgostit şi au încercat să fie discreți, însă relația dintre aceștia a fost făcută publică în presa britanică. Ştirea că Margaret are un amant a dus la divorțul de soțul ei, finalizat în 1978. Chiar dacă idila lor a provocat un scandal la Palat, Margaret și Roddy au continuat legătura timp de încă opt ani.

Roderic Llewellyn a fost prieten cu Margaret până la moartea acesteia

Roderic Llewellynn s-a căsătorit cu Tatiana Soskin din anul 1981, alături de care are trei copii. El a lucrat ca designer de grădini şi acum are 74 de ani.

Prietenia pe care a avut-o cu Prințesa Margaret până la moartea acesteia, chiar dacă nu mai erau un cuplu, a făcut-o pe Regina Elisabeta a II-a să-I ofere permisiunea de a-i vizita mormântul anul acesta, la comemorarea a 20 de ani de la moartea surorii sale, notează okmagazine.ro.

Prințesa Margareta Rose a fost a doua fiică a Ducelui și Ducesei de York și s-a născut pe 21 august în anul 1930, la Glamis, Scoția. Viața Margaretei și atitudinea legată de responsabilitățile regale a fascinat. Potrivit biografului Theo Aronson, Margareta i-a spus celebrului Jean Cocteau că “nesupunerea e bucuria mea”.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net