Secretele din fotografia cu regina Elisabeta de la jubileul de platină. Ce semnificație au ghioceii

Ultima actualizare:

Zâmbitoare, într-o rochie verde lime, cu celebra cutie roșie în față. Acesta este imaginea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii la împlinirea a 70 de ani de la urcarea pe tron. Imaginea unei regine care n-are nicio intenție să renunțe la îndatoririle ei publice, în ciuda vârstei înaintate li a faptului că anul trecut a fost, poate, cel mai greu din viața ei.

Palatul Buckingham a făcut public un nou portret oficial al reginei Elisabeta. Foto: Getty
Palatul Buckingham a făcut public un nou portret oficial al reginei Elisabeta. Foto: Getty

Palatul Buckingham a făcut public un nou portret oficial al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cu ocazia jubileului de platină.

Este vorba despre o fotografie datată 2 februarie 2022 și realizată la reședința Sandringham a reginei. Experții consultați de publicația The Sun au dezvăluit toate secretele acestei fotografii.

Care este semnificația detaliilor din fotografia cu regina Elisabeta

Pe o măsuță din fundal, în stânga, se vede o fotografie înrămată, cu tatăl reginei, regele George VI, realizată în 1948, la Palatul Buckingham, în compania unui câine corgi, rasa preferată a reginei.

La gât, regina poartă celebrul ei colier cu trei rânduri de perle, un cadou de la iubitul ei tată.

Fotografia a fost realizată în salonul de la Sandringham, încăperea favorită a reginei.

Regina poartă în piept două broșe cu diamante, în formă de frunză de iederă, un cadou de la Regina Mamă, la împlinirea vârstei de 21 de ani.

În fundal, în partea dreaptă, un ghiveci din porțelan cu ghiocei proaspăt înfloriți, flori introduse în Anglia pe vremea reginei Elisabeta I și, de asemenea, florile preferate ale soțului reginei Victoria, prințul Albert.

Stiloul pe care-l ține în mână regina este un model Parker 51 cu rezervor, stiloul preferat al reginei de 60 de ani.

Rochia din stofă lime este creată de Angela Kelly, designerul oficial al reginei.

În fața reginei se află una dintre vestitele cutii roșii, în care suverana primește documentele pe care trebuie să le parcurgă într-o zi de lucru.

O regină în mediul ei, așadar, cu intenția de a rămâne pe tron și de a-și continua activitatea, în ciuda loviturilor grele pe care le-a primit anul trecut.

„În timp ce marcăm această aniversare, am plăcerea de a reînnoi promisiunea pe care am făcut-o în 1947 că viaţa mea va fi dedicată în întregime slujirii dumneavoastră”, a scris suverana într-un mesaj pe care l-a semnat de mână, „Servitoarea dumneavoastră, Elizabeth R.”.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net