Regina Elisabeta a II-a și-a lansat propria marcă de ketchup. Prețul fabulos la care poate fi cumpărat sosul

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a nu este cunoscută doar pentru ținutela sale impecabile, pasiunea pentru câinii din rasa Corgi, ci și pentru faptul că nu refuză niciodată un fel de mâncare gustos. Astfel, regina a lansat pe piață propriul ketchup pentru a da felurilor de mâncare preferate. Iată la ce preț poate fi achiziționat de britanici! 

Regina Elisabeta a II-a Sursă foto: Gettyimages
Regina Elisabeta a II-a Sursă foto: Gettyimages

Ketchup-ul va fi vândut sub sigla reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, iar prețul la care poate fi achizionat de către curioși este unul destul de ridicat în comparație cu celălalte produse similare aflate pe piață. Britanicii trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 7 lire sterline, adică peste 41 de lei, dacă doresc să guste ketchup-ul preferat al reginei. 

Ketchup-ul care este descris ca fiind ”ideal pentru micul dejun sau în orice moment al zilei”, se află deja la vânzare la 6,99 lire sterline pentru 295 g. Conform presei britanice, este aromat cu curmale, suc de mere și condimente. El este livrat într-un borcan elegant care poartă eticheta Royal Estate.

Pe borcanul în care se află sosul piperat și ca preț, nu doar gust, se află scris: ”Un adevărat favorit al familiei, plin de roșii și ușor condimentat, acest ketchup este încântător. Vibrant și fructat, acest ketchup poate fi savurat în orice moment al zilei, perfect pentru a adăuga aromă unui fel de mâncare”.

Regina Elisabeta a II-a este foarte pretențioasă atunci când vine vorba despre mâncare. Fostul bucătar al Casei Regale a dezvăluit că, deși uneori regina consumă mâncare de tip fast-food, aceasta este gătită într-un mod aparte. 

„Ei împușcau căprioare, iar noi făceam burgeri de căprioară. Îi asortam cu merișoare, totul era așezat superb pe farfurie, dar nu puneam niciodată chifle”, a explicat fostul bucătar al reginei pentru publicația britanică Dailymail.

Anul 2021 a fost foarte dificil pentru regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a, ajunsă la 95 de ani, apare din ce în ce mai des la evenimentele publice, motiv pentru care britanicii sunt de părere că starea sa de sănătate nu este una foarte bună. Suverana a anulat la finalul tercut celebra plimbare de Crăciun și nu a susținut nicio recepție la Windsor, așa cum obișnuia pe vremuri. 

De altfel, întreg anul 2021, a fost unul foarte solicitant pentru regina Elisabeta a II-a. În luna aprilie l-a pierdut pe cel care i-a fost soț mai bine de 70 de ani, iar finalul lui 2021 i-au adus mici probleme de sănătate pentru care a avut nevoie de ajutorul medicilor.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net